Őcsény miatt indult petíció, beszállt Veiszer, Beer és Hajós is

Öt ismert ember Veiszer Alinda műsorvezető, Beer Miklós váci püspök, Hajós András zenész-tévés, Gundel Takács Gábor tévés és Gégény István, a Szemlélek blog elindítója kezdett petíciót, amelyhez azok csatlakozását várják, akik megvédenék az emberséges társadalom határait.

2017. október 6. 16:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Sose lesz vége: ma 79 millióval drágult a két hónapja véget ért vizes vb A Hajós Alfréd uszoda átalakításából még ki lehet passzírozni egy kicsit.
Beer püspök szerint Őcsénybe nem betolakodó, ellenség, vagy terrorista emberek mentek volna A váci egyházmegye vezetője ismét kijelentette: nem szabad a menekültekkel riogatni.
A váci püspök szégyelli magát, hogy egyházi emberek se segítenek a menekülteken Beer Miklós Erdő Péterrel ellentétben elmondta gondolatait az Őcsényben történtekről.
A magyar craft beer nem áll meg a határnál Az Élesztő csapatának új terméke köré egy komplett turizmus-körítést rittyentettek, a Duke Of Budapest nevű IPA-jukkal meg akarják alapozni a magyar sörök nemzetközi hírnevét.
Egy viking hajósírt találhattak a norvégiai Trondheim piactere alatt A Közép-Norvégia legnagyobb fjordja partján elhelyezkedő Trondheimben dolgozó régészek bejelentették: egy viking hajós temetkezési helyszínre bukkanhattak a piactér feltárása során.
Kipróbált férfiak Vita a cölibátus felett Nagy feltűnést keltett augusztusban Beer Miklós váci megyés püspök, aki több nyilatkozatában is megemlítette: egyházmegyéje súlyos paphiányának megoldását az arra méltó családos férfiak felszenteléséb...

Már az első nap fellázadtak portugál parancsnokuk ellen Magellán spanyol kapitányai 498 éve, 1519. szeptember 20-án futott ki a tengerre Ferdinand Magellán portugál felfedező expedíciója, amely elsőként kerülte meg a Földet. A merész hajós világhírű útjáról már nem tért haza: útközbe...
Háború van, és nem állunk nyerésre Andy Vajnát igen, de Kökény-Szalai Vivient nem látná szívesen a műsorában, Hosszú Katinka távolmaradása bosszantja, de Alföldi Róbertét megérti. Négy hónapos kisfia mellől tér vissza a Hír TV-be, és t...
Nem bírt Dárdai Herthája a Bilbaóval Korhut Mihály kezdett, a Hapoel Beer-Seva pedig győzött.
Kísérleti stand-up comedyre készül Hajós András Vannak tervei a Dalfutárral.
A menesztett magyar műsorvezető máris új csatornán tér vissza A VIASAT csatorna nemcsak Hajós András leszerződésével okozott meglepetést.
A Sztárban sztárt passzolta, a Viasat3-on láthatjuk viszont Hajós Andrást Sokáig izgatta a kérdés az embereket, visszatér-e a Sztárban sztár zsűrijébe Hajós András: maga a showman és a csatorna is mást nyilatkozott a dologról. A zenész állította: felkérték, a csatorna szeri...