Kiiktatnák a csalókat a Fortnite új játékmódjából

Bő egy hete annak, hogy bemutatkozott a PUBG nagy ellenfelének kikiáltott Fortnite: Battle Royal. A várható népszerűseég pedig nem is maradt el, ezzel együtt persze megérkeztek a csalók is a játékba. Őket szeretné eltüntetni az Epic Games.

2017. október 6. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Félelmetes ütemben nő a Fortnite népszerűsége Nem is olyan régen írtunk a PUBG kihívójának első heti játékosszámáról és a folyamatosan növekvő letöltésekről, most újabb mérföldkőhöz érkezett a friss lövölde. Nem is akármilyenhez.
Fortnite Battle Royale előzetes (PC, PS4, XO) Kipróbáltuk az Epic Games ingyenes játékát, amely stílusában a híres-hírhedt PlayerUnknown's Battlegrounds című alkotással veszi fel a versenyt.
PlayerUnknown's Battlegrounds vs. Fortnite Battle Royale - ebben hasonlít és különbözik a két játék Sok mindenben hasonlít a két játék, azonban bőven akadnak különbségek is, és ha nem tudod, hogy melyik mellett tedd le a voksod, mi most segítünk egy kicsit a döntésben.
Fortnite - már 7 millióan harcolnak a szörnyek és egymás ellen Mérföldkőhöz érkezett az Epic Games játéka, ami egész szép kis játékosbázist tudhat magáénak.
Hétmillió játékosnál jár a Fortnite Úgy néz ki, nagyon jót tett a Fortnite-nak az ingyenesen kipróbálható Battle Royale mód, mert hirtelen nagyon megugrott az érdeklődés az Epic shootere iránt. A Twitteren tett bejelentés szerint már hé...
Fortnite - egymillió játékos az új játékmódban Kedden rajtolt a Fortnite új játékmódja, amit egyértelműen a PlayerUnknown's Battlegrounds ihletett. A PUBG ingyenes kistestvérére rengetegen voltak kíváncsiak, az első napon egymillió játékosa volt a...

Nem tetszik a PUBG fejlesztőinek az Epic Games "inspirálódása" A Bluehole az új Fortnite Battle Royale nagyon ismerős játékmenetét kifogásolja, akár bíróság elé is juthat az ügy.
Ha nem az Epic Games állna a Fortnite mögött, nem zavarná a Bluehole-t a battle royale mód A stúdió alelnöke egy interjúban tisztázta a helyzetet, és úgy tűnik, hogy bonyolultabb a dolog, mint ahogy azt hittük.
Fortnite - Néhány nap múlva mindenkinek ingyenes lesz a Battle Royale mód Ha valaki csak az új játékmód miatt vásárolta meg az alapjátékot, annak a készítők visszatérítik a kifizetett összeget.
Fortnite - a battle royale mód mindenkinek ingyenes lesz Az új játékmóddal még azok is játszhatnak majd, akiknek egyébként nincs meg az alapjáték.
Bárki letöltheti majd a Fortnite új játékmódját Váratlan bejelentéssel rukkolt elő az Epic: a Fortnite múlt héten bejelentett Battle Royale módját mindenki számára ingyenessé teszik, vagyis nem szükséges Founder's Packet vásárolnunk a kipróbálásáho...
Fortnite - már ki is vették a cross-playt A PS4-esek, One-osok és PC-sek csak a hétvégéig játszhattak együtt, miután kiderült, hogy az egész csak egy konfigurációs hibának volt köszönhető.