Teljesen kivezeti a robbanómotorokat a General Motors

A General Motors a jövőben száz százalékosan átáll az elektromos meghajtásra jelentette be a cég vezetése a héten, bár pontos időpontot egyelőre nem közöltek a hagyományos motorok teljes kivezetésére.

2017. október 6. 16:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Több balesetben is benne voltak idén önvezető autók Az elmúlt három hónapban több mint megduplázta, százra növelte a kaliforniai utakon közlekedő kísérleti önvezető járművei számát a Cruise Automation, a General Motors önvezető járműtechnológiára...

Friss hírek
Éppen traktort vezet, amikor közelít egy atomrakéta, és nem tudja, mit csináljon? Szerencsére van megoldás!
A kormányzó szocialisták nyerték a venezuelai választásokat Pedig nem ezt jósolták a független felmérések.
Hiába szelidül viharrá a hurrikán, így is rettegnek az Opheliától Legutóbb 30 éve volt hurrikán Nagy-Britanniában, úgyhogy most nagyon rákészült a hadsereg.
Macron: ki kell toloncolni a bűncselekményt elkövető illegális migránsokat Szigorúbb szabályozást ígért a francia elnök.
Elkezdték lőni egymást az iraki és kurd erők Bekövetkezett, amitől mindenki tartott: tüzérséggel lőtték egymást a kurdisztáni ellenőrzésű Kirkuknál.
Kurd területekre nyomultak az iraki erők, lövések is dördültek Tüzérséggel lőtték egymást a kurd és az iraki erők.

Nagy pert nyert a JP Morgan A JP Morgan részleges győzelmet ért el abban a vitában, amit a General Motors csődbe ment elődjének hitelezőivel folytat egy 1,5 milliárd dollár értékű kölcsön körül - írja a Reuters. Martin Glenn....

Top hírek:
Ausztráliában azért tüntettek, hogy engedjék be a menekülteket Több százan vonultak fel vasárnap Sydney-ben azt követelve, hogy Ausztrália engedje be az országba azokat a menekülteket, akiket jelenleg Pápua-Új Guineában és Naurun tartanak fogva.
Fedezékbe, ha Írországban van! Hurrikán-ritkaság közelít Európa felé Meteorológiai kuriózum éri el hétfőn néhány óra múlva Európát: az Ophelia hurrikán főként a kontinens nyugati felén fog dühöngeni.
Orosz film nyerte a 61. Londoni Filmfesztivál fődíját 242 film közül bizonyult a legjobbnak az orosz alkotás.
Újabb látogatócsúcs a Frankfurti Könyvvásáron Az idei seregszemle díszvendége Franciaország volt.
Még több magyart az iráni egyetemekre! Pénteken még Cambridge-ben tárgyalt a tudományos együttműködés lehetőségeiről, vasárnap viszont már iráni kollégáival tárgyalt hasonló témában a magyar oktatási államtitkár.
Damaszkusznak nem tetszik a török invázió A szíriai külügyminisztérium az állami sajtóban megjelent közleményében a nemzetközi jog megsértésének nevezte azt, hogy csütörtök este az ország lázadók uralta északnyugati felébe török katonai járművek érkeztek a Bab el-Hava határátkelőhelyen keresztül.