HWSWeekly: Google termékcunami és retró ThinkPad

A mai alkalom két témája: Google termékcunami és retró ThinkPad (~31:00-tól).

2017. október 6. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
25 éves a ThinkPad - és jubileumi kiadást is kapott A Lenovo leleplezte a ThinkPad 25. évfordulójára készített retró modellt, amely a márka történelmének első felében látott dizájnt igyekszik ötvözni friss hardverkomponensekkel.
Kiszivárgott, mivel ünneplik a ThinkPad 25. szülinapját Nemcsak az iPhone jubilál az idén, a ThinkPad márka is ünnepel, már 25 éve van velünk. Hogy milyen jubileumi meglepetés készült, az most is idő előtt kiszivárgott.

Friss hírek
Bemutatkozott a Nokia 7 Két változatban, kellemes hardverrel jön a HMD újabb megoldása.
Csak egy nagy kezdőlökésre van szüksége a kiterjesztett valóságnak Lassan kiforrottá válik a valóság egy szemüvegen vagy okostelefonon át virtuális dolgokkal való vegyítése, de kellene egy nagy cég a technológia mögé, hogy széles tömegek is elkezdjenek foglalkozni vele.
Bemutatkoznak az új Fujitsu CELSIUS munkaállomások A Fujitsu legújabb munkaállomásai - a teljesen újratervezett CELSIUS M770 és a frissített CELSIUS R970 modell - a vállalatra jellemző német műszaki precizitást nyújtják az asztali környezetben.
Star Wars Battlefront II - új screenshotokon a kampány A tegnap bemutatott Star Wars Battlefront II trailerből néhány ütős állóképet külön is kiadtak a készítők.
Need for Speed Payback - ötször is feltelepítheted a Forza 7 helyére Az egyre inkább elharapózó játékméretek a Need for Speed Paybacket nem érintik, a Ghost Games versenyjátékát elfogadható idő alatt letölthetjük majd.
Destiny 2 livestream - semmi nem állíthat meg minket Lelkes kis csapatunk ismét rávetette magát a Destiny 2 raidjére, és a tervek szerint bőséges loottal távozunk majd az este végén. Tartsatok velünk!

Kiszivárgott a különleges ThinkPad Előkerültek a képek és a specifikációk a Lenovo 25. évfordulós ThinkPad laptopjáról.
Ez lenne a negyedszázados ThinkPad? A Lenovo egy speciális ThinkPad laptoppal készül a 25. évfordulóra - erről került elő egy új kép.

Top hírek:
Hatalmasat csökkent a Samsung részesedése a prémium tévékészülékek piacán A vállalat elképesztően nagyot zuhant ebben a szegmensben az elmúlt két évben, mert az LCD nem bírja a versenyt az OLED-ekkel.
Mától végre a fotelből is gazdálkodhatunk A mai nappal elérhetővé vált a Soedesco farmszimulátora, melyben egy saját gazdaságot kell a lehető legjobban felvirágoztatnunk. A debüt mellé befutott a launch trailer is.
Mindenre elég lenne a szélenergia Ehhez azonban az óceánokon kellene erőműveket telepíteni, ami nem egyszerű feladat.
Új gyógyegér a Spire-től A gyártó Archer szériájának 12-es sorszámot viselő tagja vezeték nélküli kapcsolatot használ.
Dynasty Warriors 9 - tömény akció az új képeken A Koei Tecmo rengeteg új képet adott ki a készülő open-world musou-játékáról, a Dynasty Warriors 9-ről, melyek leginkább a csatajelenetekre fókuszálnak. Ezeken kívül további négy karakter is bemutatkozik.
Interjú Stephen Moyerrel, a The Gifted - Kiválasztottak főszereplőjével Az X-Men univerzumhoz kapcsolódó The Gifted - Kiválasztottak című sorozat egészen másfajta élményt és stílust kínál, mint a többi Marvelhez kapcsolódó széria, a FOX Magyarország jóvoltából pedig Stephen Moyer mesélt nekünk, hogy mitől olyan különleges.