A legszegényebb országok örülhetnek a leginkább a digitalizációnak

Bár a különböző technológiák terjednek, de az egyes kontinensek között továbbra is megmaradnak az eltérések.

2017. október 6. 16:57

A cikk folytatása...Friss hírek
Game Dev Tycoon - mobilokon is fejleszthetünk majd játékot Nem sok játékfejlesztő szimulátor létezik, a Game Dev Tycoon pedig egyértelműen a legjobb. Hamarosan okostelefonokra is elérhetővé válik a játék, valamint frissülni fog a PC-s verzió is.
A dolgok internete a gyakorlatban A dolgok internete számos ágazatot felforgat a kormányzati munkától a közműszolgáltatásokon át a közlekedésig és a kiskereskedelemig. A CIO magazin írása nyomán szemelgettünk a sikertörténetekből.
Destiny 2 - PC-n is késik az első raid Már csak néhány nap választ el minket a Destiny 2 PC-s verziójának megjelenésétől, és a Bungie közzétette a játék frissítési ütemtervét erre a platformra vonatkozóan. A Leviathan raid egy hetet csúszni fog.
Eddig talán ez a legpofátlanabb PUBG-klón, amit láttunk Újabb csapat döntött úgy, hogy a népszerű játék sikerét meglovagolva elkészíti saját verzióját. Mondjuk úgy, hogy mindent lemásolnak.
A mobil, amit fotóra találtak ki: ASUS Zenfone 4 teszt Ha már mindenki minden csúcs-funkciót ellőtt, fókuszáljunk egyvalamire, és az legyen a fényképoezés - mondták az ASUS termékfelelősei, és jól is tették. Mondjuk és mutatjuk, miért.
Dead Rising 4 - Street Fighter stílust hoz az új DLC Addig nem tudod, hogy mi hiányzott az életedből, amíg szét nem rúgod pár zombi hátsóját Mecha Zangiefként vagy oda nem pörkölsz az élőhalottaknak M. Bison bőrébe bújva.

Top hírek:
Új hasznos biztonsági funkciók a Windows 10-ben A sérülékenységek kihasználása és a zsarolóvírusok ellen véd az operációs rendszer két továbbfejlesztése a Fall Creators Update-ben.
Az amerikai IT-óriások is helyet kapnak a legfejlettebb országok megbeszélésén A kiberterrorizmus az egyik témája az iparilag legfejlettebb országokat tömörítő G7-csoport belügyminisztereinek az olaszországi Ischia-szigetén csütörtök este kezdődött találkozójának.
Minek kell 17 lencse egy kamerába? A Samsung komolyan veszi a 360 fokos videózást.
Elég rosszul megy az eBaynek Szinte minden téren alulmúlták a várakozásokat.
Mintagyár és tudástranszfer Egy termelővállalat számára a sikeres versenypiaci szereplés elképzelhetetlen az Ipar 4.0 nélkül. A kivárás egyenlő a lemaradással. Az informatikai szállítók felismerték: sokat segíthetnek a szemléletváltásban, a tudástranszferben, azaz a folyamat előrehaladásában.
Új Viasat-csatorna indul Epic Drama néven indít új csatornát itthon is a Viasat World.