Francia szuper­marketeket venne az Amazon

A kereskedelmi óriáscég több áruházláncot is megkeresett a lehetséges együttműködéssel kapcsolatban.

2017. október 6. 16:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egymást tapossák a városok az Amazon új központjáért Saját szélfarmot helyezett üzembe a cég, és mindenki azt figyeli, hova viszi új bázisát.
Árzuhanás a felhőből Önvezérlő felhőalapú adatbázis debütált az Oracle napokban megrendezett éves konferenciáján. A cég szerződésben vállalja, hogy Autonomous Database Cloud szolgáltatásáért feleannyit számláz, mint az Am...
Xbox One-hoz is jön a HORI Tactical Assault Commander Pro One A hivatalos Microsoft licenccel rendelkező kiegészítő az Amazon szerint október végétől lesz elérhető, de hazai forgalmazásról egyelőre nincs hírünk.
Vízálló lesz az Amazon e-book olvasója A Kind Oasis továbbfejlesztett változata a vízállóság mellett nagyobb képernyőt kap.
Szexuális zaklatással vádolják Roy Price-t is Azonnali hatállyal felfüggesztették az Amazon Stúdió főnökét.
Online bolt? Van tartalék a hagyományosban! Anuga: Elena Bergmann, a berlini POSpulse cég marketing es PR vezetője az Amazon megjelenésének hatásairól beszélt.

Tom Clancy's Jack Ryan - bemutatták a sorozat első részleteit Az Amazon készít sorozatot a számos Tom Clancy regény főszereplőjeként feltűnő Jack Ryanről, ebből mutattak meg néhány percet a New York Comic-Conon.
Adófizetésre kötelezik az Amazont is Luxemburg és az Amazon adóegyezsége is tiltott állami segítségnyújtásnak minősült az EU szerint, így a céget a be nem fizetett adó megfizetésére kötelezi. A tét negyedmilliárd euró.
Óriási bírságot kapott az Amazon az EU-tól Tiltott állami támogatás volt az évekig tartó luxemburgi adóoptimalizálás.
Ezzel a fegyverrel vág vissza az Amazon az Apple-nek Az új Fire TV "stick" 4K HDR és Dolby Atmos támogatással kecsegtet.
HWSWeekly: Megindult az Amazon Echós szekere Egy egész adás az új Echókról és a virtuális asszisztensek piacáról.
Új Echók seregét állította hadrendbe az Amazon A kijelzős és csak hangszóróval szerelt modellek is frissültek, és a cég az árakat is visszanyeste.