Need for Speed Payback - ezekre a zenékre száguldozunk majd

Talán nem lesz instant klasszikus, mint a Need for Speed Underground soundtrackje, de azért így is akadnak ütős muzsikák a lemezen.

2017. október 6. 16:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Need for Speed: Payback - Fókuszban a sztori A legújabb előzetes az autós versenyjáték 3 főszereplőjének történetére helyezi a hangsúlyt.
Need for Speed: Payback - sztori trailer érkezett Egy hónap múlva ilyenkor bepattanhatunk a volán mögé és a rossz fiúk nyomába eredhetünk a Need for Speed: Paybackben. A játék történetéről eddig nem sokat tudhattunk, de az EA-nek köszönhetően most be...
Kikapcsolható a visszajátszás a Payback világában A Need for Speed: Payback világában nem kell végignézni a visszajátszásokat.
Need for Speed Payback - nyugi, ki lehet kapcsolni az akciókamerát A Need for Speed Payback mozis hatását hivatottak erősíteni az összezúzott ellenfeleket megmutató rövid animációk, de sokaknak nem jött be a feature, ezért ha szeretnénk, kikapcsolhatjuk.

Újabb Need for Speed Payback kedvcsináló Újabb Need for Speed Payback videó érkezett, mely hangulatilag megalapozza a november 10-i premiert.
Need for Speed Payback - Fortune Valley világát mutatja be az új előzetes Jóllehet a verdák a legfontosabbak egy versenyjátékban, de rengeteg múlik a világon is, amiben furikázhatunk velük, főleg egy olyan nyitott világú, a narratívára erősen építő cím esetében, mint a Need...
Megérkezett a Need for Speed: Payback hivatalos gépigénye Novemberben érkezik az autós versenyszéria legújabb része, amelyhez egy friss PC-s játékmenet videót is kaptunk.
Need for Speed Payback gépigény - ilyen vas kell majd a motorháztető alá Nem kell tovább várni, a fejlesztők végre közzétették a Need for Speed Payback minimum és ajánlott gépigényét.