Így használhatod a Galaxy Note 8 egykezes módját

A trükk sokat segít a mindennapok során, és a Galaxy S8, Galaxy S8+ modelleken is működik.

2017. október 6. 16:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nagyot durranhat a Galaxy S8 következő szoftverfrissítése Állítólag szoftveresen kaphatja meg a Galaxy S8 és S8+ a Galaxy Note 8 portréfotós kameramódját.
Adatkommunikációban ismét erős lehet a Galaxy Tab Active 2 A Samsung ütésálló tabletjének második generációja továbbra is főleg az adatkommunikációs lehetőségekre fókuszál.
Hivatalos a Huawei eddigi legjobb telefonja, nagyot szólhat a Mate 10 Pro Háromféle telefon bemutatóját is végignézhette kedden a müncheni Olympiaparkba szervezett sajtóesemény közönsége. Az iPhone X-ét, a Samsung Galaxy S8-ét, mégpedig az idei év legjobbjának szánt Mate 1...
Indiában startol a Galaxy J2 (2017) Olcsón adják a frissített modellt is, de túl sok érdemi fejlődésre nem kell gondolni. Továbbra sem elsődleges az európai piac ennek a szériának.
A Snapdragon 845 egy darabig csak a Galaxy S9-hez jár A Samsung ezúttal is elsőként és kizárólagosan használhatja a Qualcomm következő csúcslapkáját.
Bajok vannak az SMS fogadással Galaxy S8-on Nem tudni, hogy egy frissítés ment félre, vagy máshol lehet a gond, mindenesetre más készülékeken minden rendben működik.

Előbb jöhet a Galaxy S9 A csúcskategóriás telefon pedig szintén megkapja majd saját testvérét.
Nehéz lesz Samsung Galaxy X-hez jutni? Az összecsukható okostelefon elvileg limitált kiadású modell lesz, és csak 100 000 darab készül belőle.
Az Apple vizsgálja, hogy miért szivárog egyes iPhone-ok akkumulátora Alig néhány esetet jelentettek, de a Galaxy Note 7 fiaskója után nem árt óvatosnak lenni.
Guardians of the Galaxy: The Telltale Series - jövő héten érkezik a negyedik epizód Már nem kell sokat várnunk az Őrzök kalandjának folytatására, ami a trailer alapján sok izgalmat ígér.
Többet kereshet a Samsung az iPhone X-zel, mint a Galaxy S8-cal Nem tévedés, amit a címben olvasnak, az egyik cég becslése szerint igazán jövedelmező lehet a jubileumi iPhone... a Samsung számára.
A Galaxy S9+ kíséri a Galaxy S9-et A nagyszerűen sikerült idei széria útját folytatja a Samsung 2018-ban.