Megsérült a német válogatott kulcsembere, hazautazott klubjához

A középpályás már többször bajlódott a bokájával, így most távozott a németek edzőtáborából.

2017. október 6. 17:26

A cikk folytatása...Friss hírek
Nyáron a pollenek, télen a szmog okoz sokaknak gondot Nyáron a pollenek és egyéb allergén anyagok okozhatnak problémát, a fűtési szezonban viszont a téli szmoghelyzet.
Európa egyik legrégebbi keresztény templomának falán avatott emléktáblát Fazekas Sándor A bolgár és a magyar nép közel egy évezrede járja közös útját a kereszténység sziklájára épített Európában hangoztatta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter október 20-án Szófiában, a magyarországi bolgár kisebbség ajándékának, Rilai Szent János emléktáblájának avatásán.
Nem az az ijesztő, hogy megverték Index újságíróját, hanem ami utána történt Szabó Zoltánt persze annak apropóján is lehet kritizálni, hogy éppen véresre verték, van azonban egy éles határvonal a hétköznapi fröcsögés és a kárörvendő áldozathibáztatás között.
Alig van nyitva wc a dél-pesti kórházban A kiírás szerint bizonytalan ideig lesznek zárva a mosdók. A kórház 7-10 napot mond.
Fehér ez a feketerigó Újabb fehér feketerigó bukkant fel a DunaDráva Nemzeti Park területén. Ezúttal egy szinte teljesen hófehér példányt kapott lencsevégre Pallos-Rózsa Anita, a park munkatársa. Egy különleges festékhiányos madarat már láttak alig egy hónapja az igazgatóság parkolójában, a Hófehérkének keresztelt hím rigónak kizárólag a feje volt fekete, és már egy társa is van, amelyről egyelőre nem sokat tudnak.
Oszter Alexandra a családi viszályról: "Nem tagadtam meg az apámat!" Kifakadt a műsorban.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 12. rész Sühan tovább folytatja a nyomozást Cesur után. Kutakodása azonban többször bajba sodorja, illetve egy szörnyű családi titkokra is fény derül. Şirin és Kemal már az esküvőre készülnek. Cesurnak köszönhetően a szerelmesek pénzügyei is rendeződnek, így sem az esküvő finanszírozása, sem a közös életük elindítása nem jelent majd problémát.
Jobbak a régebbi Samsung telefonok, mint az iPhone 8-ak? Nem akárkik állítják Sokan állítják, hogy az új iPhone-ok a világ legjobb telefonjai. Az egyik legnagyobb fogyasztóvédelmi szervezet, a Consumer Reports tesztelői azonban ezt másképp látják.
Minden második embert érint a betegség: visszafordíthatatlan elváltozásokat okozhat a szemen Sokan átélik a tüneteket, és nem is tudják, hogy ez a bajuk.
Online galériába rendezték a Hubble Messier katalógusát A galéria jelenleg 63 Messier-objektumot tartalmaz, folyamatosan töltik majd fel a feldolgozott képekkel.
Bush kőkeményen beszólt az USA-t kihasználó oroszoknak Finoman oda szúrt Donald Trump világképének is a volt amerikai elnök, aki ellenségnek nevezte Oroszországot.
Annyira tetszik a brüsszeli migránssimogatás a gyurcsányista képviselőnek, hogy majd kiugrik a bőréből Ahogy arról korábban beszámoltunk, az EP szakbizottsága megszavazta a közös uniós menekültügyi rendszert szabályozó dublini szabályozás reformtervezetét. Ha ezt bevezetik, Magyarország torkán még több migránst akarnak majd letolni - ez pedig nagyon feldobta Niedermüller Péter napját.