Nincs visszaút, döntöttek: ezért szabadul meg otthonától a sztárpár

Családi életéről vallott a magyar operett álompárja....

2017. október 6. 17:11

A cikk folytatása...Friss hírek
Hallgatnak a kórházi fertőzésekről: nem tudni, hányan halnak bele Még a szakma sem fér hozzá a megbízható számokhoz....
Már épül az új komáromi Duna-híd az EU pénzéből Megkezdődött az új komáromi Duna-híd kivitelezése a napokban, a kivitelezés nettó értéke 91,19 millió euró, és 85%-ban uniós forrásból valósul meg várhatóan 2019 telére - hívja fel a figyelmet...
Majdnem 300 ezer forintra mérték a magyarok átlagfizetését Egy év alatt 13 százalékkal nőttek a bruttó átlagfizetések. A költségvetési szférában dolgozók már több pénzt vihetnek haza, mint a vállalkozások munkatársai.
Egyre nagyobb a baj a magyar autópiacon Szinte biztos, hogy idén újabb csúcsot dönt a használt autók magánimportja - de milyen autóké, te jó ég...
Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció - panziók fejlesztése / TFC-1.1.1-2017 A konstrukció célja a turisztikai vonzerőkhöz kapcsolódó szálláshelyek és a turisztikai vonzerők közelében található kereskedelmi szálláshelyek általános minőségének és szolgáltatási színvonalának emelése, indokolt esetben kapacitásának bővítése, kapacitáskihasználtságának javítása, a szálláshely működéséből származó árbevételek által a profitabilitás és a fenntarthatóság növelése.
Lefelé indult Európa Csökkenő indexekkel nyitottak a főbb európai tőzsdeindexek, a BUX plusszal kezdte a napot.

Top hírek:
Megugrott a pesti utasszám egy városba nem, nem Londonba Tizenhárom millió fölé várja az éves utasforgalmat a Budapest Airport a tavalyi 12,5 milliós forgalom után mondta Kam Jandu, a repteret üzemeltető cég kereskedelmi igazgatója. Az utasszám a berlini járatokon nőtt leginkább.
Munkába állt a világ első úszó szélfarmja Nicola Sturgeon, Skócia miniszterelnöke szerdán hivatalosan is üzembe állította a világ első úszó, 30 megawattos szélerőmű farmját. A Hywind Scotland nevet viselő szélfarm terveit még 2015...
150. évfordulós "Édes kiegyezés" Süteménykollekcióval emlékezik a kiegyezés 150. évfordulójára a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete.
Ki a felelős az épületről lehulló tárgyakért? Az épület egyes részeinek lehullásával, az épület hiányosságai révén másnak okozott kárért az épület tulajdonosa felel.
3,3 milliárd forintot kapnak a kkv-k versenyképességük javítására Új pályázati felhívás jelent meg 3,3 milliárd forint keretösszeggel a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop) a mikro-, kis és középvállalkozások (kkv) versenyképességének és hatékonyságának növelésére - tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára szerdán az MTI-t.
Adótanácsadók: Ebben a formában nem elég a szocho-csökkentés Több lépcsős, és kisebb a vártnál.