Elbukta munkaügyi perét a Kúrián a megfigyelt egyetemi tanár

A Károli Gáspár Református Egyetem hét évvel ezelőtt rendkívüli felmondással bocsátotta el a professzort, egyebek mellett arra hivatkozva, hogy megsértette az intézmény jó hírnevét. A tanár bírósághoz fordult. A szövevényes ügy lehet, hogy Strasbourgban folytatódik.

2017. október 6. 17:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Liberális apokalipszis a Kúrián Ceausescu román diktátorhoz hasonlította Orbán Viktort a The New York Timesban Rév István (képünkön), a CEU professzora. Ő nehezményezte azt is, hogy a kormány inkább fogadna be magyarul beszélő ukrán...
A Quaestor-ügy és a fideszes ügyészség A fővárosi főügyész szerint mindenki szégyellje magát a Kúrián, akinek része volt annak kimondásában, hogy fideszesnek nevezhető az ügyészség.
Gattyán a Kúrián is legyőzte a NAV-ot
Polt a Kúrián Polt Péternek, a legfőbb vádhatóságnak annyi keresnivalója van a legfőbb bírói testület környékén, mint a végrehajtó hatalomnak a törvényhozásban.

Megfeddtek minket Strasbourgban: ezt mégis hogy gondolták a magyarok? Lábbal tapossuk az emberi jogokat, ha a menekültekről van szó.
Trükkel akadályozták meg, hogy induljon a választáson a Putyint bíráló ellenzéki Olyan miatt ítélték el Oroszországban, ami az állítólagos sértett szerint sem történt meg. Strasbourg kemény ítéletet hozott.
Exhibition on Hungarian Reformation opens in Strasbourg An exhibition entitled "Soli deo gloria - the 500 years of Hungarian Reformation", opened in the Strasbourg headquarters of the Council of Europe on Wednesday, the head of parliament's ...
Porosenko: a törvény egyenlő lehetőséget ad mindenkinek Az ukrán oktatási törvény - a nemzetközi kötelezettségvállalásokkal összhangban - szavatolja a "szükséges szintű" oktatást a nemzetiségek nyelvén és egyenlő lehetőséget biztosít minden állampolgár...
A szólásszabadság megsértése miatt büntettek Strasbourgban