Öt percnyi Rogue Trooper Redux

Öt perces jelenettel mutatta meg magát a Rogue Trooper Redux.

2017. október 6. 17:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Csúszik a Final Fantasy XV multiplayer kiegészítője Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg október végén a Final Fantasy XV multiplayer kiegészítője, azonban ha minden jól megy, nem kell sokat várnunk rá. Új dátumot ugyanakkor nem kaptunk.
Szavazz: Te milyen extráért vagy hajlandó fizetni egy játékban? Vannak, akik teljes egészében bojkottálják a mikrotranzakciót, másoknak örömet okoz, ha egyedi, különleges ruhákba öltöztethetik karaktereiket, megint mások pedig csak akkor hajlandóak fizetni, ha játékidőt kapnak a pénzükért. Te melyik táborba tartozol?
Csoda: újból kapható az első Mafia Öt éve került le a digitális boltok kínálatából a klasszikus játék.
Life is Strange: Before the Storm - ebben sincs már Denuvo Nem sok kellett, hogy a Life is Strange spin-off sorozatának védelme elbukjon, és a Square Enix a második epizódban már nem is erőlteti.
Végre egy vicces, korhatáros komédia? Itt az Apavadászat szinkronos előzetese Új, korhatáros komédia érkezik a mozikba.
Az autók válhatnak a kiber­támadások új célpontjaivá A gépkocsik ellen végrehajtott hackerakciók pusztító következményekkel járhatnak.

Minden, amit tudni kell a Rogue Trooper Redux-ról A hónap közepén tér vissza a felújított Rogue Trooper, amihez a felújított kiadást készítő Rebellion csapata most egy olyan videót mellékelt, ami a Redux-változat főbb részleteit mutatja be.

Top hírek:
Mától végre a fotelből is gazdálkodhatunk A mai nappal elérhetővé vált a Soedesco farmszimulátora, melyben egy saját gazdaságot kell a lehető legjobban felvirágoztatnunk. A debüt mellé befutott a launch trailer is.
Az autók válhatnak a kiber­támadások új célpontjaivá A gépkocsik ellen végrehajtott hackerakciók pusztító következményekkel járhatnak.
Új gyógyegér a Spire-től A gyártó Archer szériájának 12-es sorszámot viselő tagja vezeték nélküli kapcsolatot használ.
Mindenre elég lenne a szélenergia Ehhez azonban az óceánokon kellene erőműveket telepíteni, ami nem egyszerű feladat.
Bemutatkoznak az új Fujitsu CELSIUS munkaállomások A Fujitsu legújabb munkaállomásai - a teljesen újratervezett CELSIUS M770 és a frissített CELSIUS R970 modell - a vállalatra jellemző német műszaki precizitást nyújtják az asztali környezetben.
Gabe Newell Amerika leggazdagabb emberei között A száz leggazdagabb amerikai között egyetlen olyan embert találunk, aki videojátékokból szerezte a vagyonát: a Valve-ot alapító Gabe Newell a kilencvenhetedik a listán jelenleg.