Kit Harington bevallotta, hogy teljesen elszúrta a lánykérést

A Trónok harca sztárja nagy felhajtást akart, de végül terveit nem tudta megvalósítani.

2017. október 6. 17:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Jon Snow már mindent tud és ettől elsírta magát Kit Harington előtt már nem titok, hogyan ér véget a Trónook harca.
El nem hiszi, kinek öltözött Havas Jon a beöltözős buliba Nem erőltette meg magát Kit Harington. A színész egy beöltözős buliba Havas Jonnak, azaz a Trónok harca című sorozatbeli karakterének maszkírozta magát.   Bementem egy jelmezboltba, ahol az el...
A Trónok harca szépsége tökéletes bosszút állt vőlegényén Kit Harington ezek után kétszer is meggondolja, mit tesz a hűtőbe.
Havas Jon miatt csúszhat a Trónok harca forgatása Ne, ne, ne! Már így is 2019-ig kell várni a legújabb GoT-évadra, Rose Leslie és Kit Harington esküvője miatt azonban lehet, hogy még későbbre tolódhat a kezdés.
Fergeteges tréfa Havas John módra - Kit Harington a frászt hozta kedvesére Rose Leslie a földre rogyott az ijedtségtől.
Nagyon elszúrta a lánykérést a Trónok harca szívtiprója - Az esti műsorban vallotta be Nem egészen úgy sikerült az eljegyzés, ahogyan azt Kit Harington eltervezte.

Hivatalos: Trónok harca esküvő jön Már megvolt Kit Harington és Rose Leslie eljegyzése.
A Trónok harca két sztárja eljegyezte egymást - A családjuk is csak egy hete tudta meg Kit Harington és sorozatbeli szerelme összeházasodnak.
A Trónok harca egyik főszereplője elsőre kinevette az őt zaklató Weinsteint A színésznőnél kétszer is bepróbálkozott Harvey Weinstein.
Elhunyt a Trónok harca idős színésze Roy Dotrice-t 95 éves korában érte a halál.
Eljegyezték Sophie Turnert, a Trónok harca Sansáját A 21 éves színésznő kezét a Jonas Brothers nevű együttesből ismert Joe Jonas kérte meg.
Gyönyörű nőket lehet erőszakolni, poénkodott a Trónok harca színésze, és az internet nem túl boldog Kiakadt a webnép Jason Momoa egy 2011-es videóján, melyben a nemi erőszakon poénkodott. A dolog a Weinstein-ügy fényében egyáltalán nem tűnik olyan viccesnek.