Érezte, ahogy forrósodik az arcába robbant az okostelefon

Egy indonéziai hotelben, a Hotel Ciputra-ban rögzítette a biztonsági kamera az alábbi felvételt. Az egyik alkalmazott, a 47 éves Yulianto éppen az épület előcsarnokában várakozott, amikor az érezte, hogy az ingzsebében lévő telefonja egyre forróbb. Ahogy a férfi odanyúlt, már robbant is a telefon, a ruhája pedig lángra kapott.

2017. október 6. 18:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Szent a béke Stohl és Ancsika között Elhívta a családját a Sztárban sztár felvételére Stohl András, hogy örömet szerezzen korábbi párjának és kislányának. Ancsika kilencéves kislányukkal, Franciskával nézte végig a mű­sort, amely után külön autóval mentek haza: a zsűritag vélhetően új szerelméhez, Évához, Ancsika pedig kislányukkal és két barátnőjével távozott.
Overdose csikója is csodaló Hatalmas karriert jósolnak a magyar csodaló, Overdose kétéves csikójának. Rose Fire rögtön megnyerte első versenyét, és zsokéjával máris a világbajnokságra készül.
Önfeledten szerette a nézők előtt Rékasi Pikali Gerdát Hatalmas ünneplésben részesítette a publikum a visszatérő Rékasi Károlyt a József Attila Színházban. A két színész a meghitt jelenetekben arról is megfeledkezett, hogy a színpadon áll.
Három műtétet vállalt a babáért Kapócs Zsóka Hat évig küzdött, hogy gyermeke legyen, de állítja, minden fájdalom megérte. Az ötödik hónapba lépett a színész-lakberendező. A terhessége félidejéhez érkezett kismama először mesélt megpróbáltatásairól.
A legzseniálisabb módon szívatta meg Blake Lively a férjét a szülinapján Blake nagyobb troll, mint Ryan Reynolds
A glaszékesztyűtől a divat államosításáig (Teljes film) 1958. A brüsszeli Világkiállításon bemutatkozik a magyar divat is egy kollekcióval, miközben Budapesten a kisfogházban Nagy Imre a halálsoron várja a kivégzését. Párhuzamos sorsok a hatalom közvetlen közelében...

Top hírek:
"Akkora bunda volt" - Kiakadtak a nézők a Sztárban sztár után Ez történt a héten a népszerű show-műsorban.
Mándy Iván rajongott ezért a magyar színésznőért - A forgatáson ismerkedtek meg Mándy Ivánt és Bodnár Erikát szoros szálak fűzték egymáshoz.
Szülinapjára kapott kaparós sorsjeggyel nyert milliókat Egy minnesotai nőnek születésnapi bulit szerveztek a barátai titokban - írja az UPI. A nő többek közt kapott kaparós sorsjegyet is szeptember 30-án. A 60 éves hölgynek az ötven közeli barátja és családtagja vett részt az ünnepen. A nő nem a bulin kezdte el kaparni a szelvényt, hanem később és saját bevallása szerint nem hitte el, amit lát.
Ennél a 8 fotónál semmi sem mutatja be jobban a kutyák emberi vonásait Hihetetlen fotók mutatják meg, milyen sokrétű az ember legjobb barátjának személyisége.
Csillagharcos ikrek lepték el a Ninja Warrior akadálypályáját Szappanos Zoli és Szappanos Norbi együtt készültek fel a megmérettetésre. Még egy otthoni akadálypályát is felállítottak. Nem titkolt céljuk, hogy mindenkit ˝lemossanak a pályáról˝. Vajon sikerrel járnak?
Ha a gyerek nem eszik zöldséget és gyümölcsöt: 8 forma, ahogy kérni fogja Érdekesebbé, változatosabbá, gyerekbaráttá téve gyorsabban fogynak a zöldségek és gyümölcsök.