Nézze meg, milyen lett Göncz Árpád első köztéri szobra videó

Egykori lakóhelyéhez közel, a Bécsi úton avatták fel Budapesten Göncz Árpád mellszobrát, ahol Jordán Tamás szavalt, Bródy János zenélt, Koncz Zsuzsa énekelt és nagyon sokan voltak.

2017. október 6. 17:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Felavatják Göncz Árpád mellszobrát A szobor megalkotása közadakozás útján vált lehetővé.
Elkészült Göncz Árpád mellszobra A köztéri alkotást a hajdani államfő halálának második évfordulóján avatják fel.
Fidesz: Gréczy forduljon Debreczeni Józsefhez Göncz megítélése kapcsán! A Fidesz azt javasolja Gréczy Zsoltnak, a Demokratikus Koalíció (DK) szóvivőjének, hogy Göncz Árpád korábbi köztársasági elnök megítélésével kapcsolatban forduljon pártja elnökségi tagjához, Debreczen...
A burkatiltalomra hivatkozva egy Lego-nindzsa miatt riasztották a bécsi rendőröket Pár hete egy cáparuhás férfi miatt kellett intézkedniük, most egy játékboltba riasztották őket.
Bécsi palacsinta tejmentesen
Idén már nem lép pályára a világklasszis teniszező Tomas Berdych hátsérülés miatt kihagyja a bécsi és a párizsi versenyt.

A szépség feltalálója nincstelenből lett a világ első milliomosnője Helena Rubinstein A kozmetikai ipar úttörőjének tekintett Helena Rubinstein (1870-1965) életét és munkásságát mutatja be egy ma nyíló bécsi kiállítás. A lengyel származású zsidó Rubinstein alapította meg azt a nemzetkö...
Bécsi gyors Az Osztrák Néppárt elnökének sikerült szembemennie az európai trenddel, amely a tradicionális pártok fokozatos lemorzsolódását mutatja.
Bécsi iszlamistát fogtak Kabulban Kabulban fogtak el egy 39 éves nőt az osztrák hatóságok, és visszavitték Bécsbe, mert kapcsolatban állt az Iszlám Állammal.
Törőcsik Marit az intenzíven kezelik Intenzív osztályra került Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze, a szombathelyi kórházban. Úgy tudjuk, az állapota ismét rosszabbra fordult. Jordán Tamás, a szombathelyi színház igazgatója azt mondja, ő re...
Vigyázzon, 50 ezerre vághatják meg, ha itt kanyarodik! Óvatosan rángassa balra a kormányt, ha a Bécsi útról a Pomázira kanyarodna, balra. Változott a rend.
A Szabadságpárt nevet a végén? Ki várta volna pont Heinz-Christian Strachétól, hogy nyugodt, tapasztalt, tárgyilagos, rutinos politikusnak tűnjön a választási kampány végére az egymással marakodó néppárti Sebastian Kurz és a szociá...