Destiny 2 - jönnek az akciófigurák, amiket minden gyűjtő imádni fog

Imádod a műanyag figurákat, és még Destiny 2 rajongó is vagy? Akkor már dörzsölheted is a tenyered.

2017. október 6. 17:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Destiny 2 - sokkal könnyebben is legyűrhető a raid főellensége Egy Destiny 2-es csapat talált egy hibát, aminek a segítségével a főellenség Calus mellett spawnoló ellenségeket nem kell megölnünk, mert meg sem jelennek.
Destiny 2 livestream - így nyomtuk le a raidet A GameStar elit alakulata belevetette magát a Destiny 2 raidjébe, és addig fel sem álltak a tévé elől, amíg nem lett meg a hőn áhított loot.
Destiny - végre az Xbox One-osok is megkaptak mindent, ami PS4-en járt Egy új strike, két új PvP pálya, két quest és pár fegyver miatt érdemes visszanéznie az első Destinybe annak, aki Xbox One-on játszott vele.
Megtört a Destiny 2 menetelése Három hétig vezette a brit játékeladási toplistát a Bungie játéka, de a múlt héten már csak a második helyet tudta behúzni.
Brit toplista: a Project CARS 2 sem bírt a Destinyvel Immár zsinórban harmadik hete vezeti a brit eladási toplistát a Destiny 2. Rögtön mögé zárkózott fel a pár napja megjelent Project CARS 2, a bronzérmet pedig a szintén nem túl régi NBA 2K18 zsebelte b...
GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén Nem csillapodik a láz, még mindig markában tartja a szerkesztőség nagyját a Destiny 2.

Destiny 2 - ismét hat órán át állni fognak a szerverek Ha úgy gondoltad, majd hétfő délután pörgeted kicsit a Destiny 2-t, akkor van egy nagyon rossz hírünk a számodra.
Destiny 2 teszt A Cabal-inváziónak nincs vége. A Red Legion egy váratlan támadással a Föld utolsó épségben maradt városát is porig rombolja, miközben a kialakult káoszban a Travelert is kiiktatják. A Guardianok pedig...
Destiny 2 - ha ma nem tudsz játszani, akkor ezért van Készítsetek be 1-2 filmet, egy jó könyvet és egy teát, vagy csak porszívózzatok fel a padló azon részén, ahol a kimaradás alatti 4 órában fogtok tehetetlenül forgolódni.
Így fogadták a Destiny 2-t külföldön A Bungie játékának elképesztő játékostábora van, ami nem is csoda, hiszen a Destiny 2 egy igazán tartalmas és lehengerlő alkotás lett. Ezt a kijelentést bizonyítják a külföldi oldalak tesztjei is.
Destiny 2 - szárnyal a digitális eladások és a játékosszám tekintetében is Az Activision rendkívül büszke a Destiny 2 rajtjára, elmondásuk szerint felülmúlták az első részt is, legalábbis ami a digitális eladásokat jelenti.
Destiny 2 - Öt és fél óra alatt sikerült az első Raid A leggyorsabb csapatok már 6 óra alatt teljesítették a Bungie játékának legnehezebb kihívását.