150 magyar településen nem jut elég figyelem az óvodásokra

Nemcsak ott van baj, ahol már akár félmilliót is fizetnének egy óvónőnek: a tanárokhoz hasonlóan óvodapedagógusokból is az egész országban hiány van.

2017. október 6. 18:12

A cikk folytatása...Friss hírek
Zöldségek és gyümölcsök, amiket ne hámozzunk meg Nem véletlen, hogy gyerekkorunkban több zöldséggel és gyümölccsel kapcsolatban hallottuk azt a mondatot, hogy "a héjában van a vitamin". Vannak bizonyos zöldségek és gyümölcsök, amiket a legegészségesebb szőröstül-bőröstül fogyasztani. ...
360 fokos turistaüzemmódba kapcsoltunk A Huawei kompakt panorámakamerájával 120 százalékkal több lájkot termelhetnek közösségi médiás megosztásaink. Leteszteltük.
Mire lesz jó az 5G, ha lesz? Berlinben néztük meg, hol tart jelenleg az 5G-vel a Deutsche Telekom.
Tragédia: lezuhant egy repülőgép, négyen meghaltak A teherszállító Elefántcsontpartnál zuhant le. Négyen belehaltak a balesetbe, hatan pedig megsérültek.
LMP: veszélyeztetik az emberek biztonságát a fűtési időszakban Az LMP szerint a kéményseprői ellenőrzések és a szociális alapú tűzifaellátás területeit tapasztalható problémák veszélyeztető tényezők.
Egy magyar színésznő is szexuális zaklatásról számolt be Egy híres, azóta is tanító rendező akarta orális szexre rávenni Sárosdi Lillát. A Weinstein-ügy hatása Magyarországra is átgyűrűzik.

Top hírek:
Könnyed sétának indult a hegyekben, ötéves rabság lett belőle Egy kanadai-amerikai pár az afgán iszlamisták karmai közé került, a rabságból három gyerek és diplomáciai csörte lett.
A lengyelek Oroszországból induló hackertámadásokat vertek vissza A védelmi miniszter szerint a támadások intenzitása napról napra nő.
Semjén és a kereszténydemokraták - Bödőcs Tibor tömör üzenete
Nagyfiús csapások Majka, ByeAlex és az NKA Szent meggyőződésem, hogy ByeAlex és Majka a magyar kulturális közkincs részei, a magyar művészeti panteon méltó szereplői, a nemzet karácsonyfájának csúcsdíszei.
Hatástalan... A megoldás felemás. Úgy szakítanak, hogy azért megmaradnak a parlamentben, mert jobbat helyette ők sem tudnak.
Kövér tilt Van nekem otthon egy féltett kincsem.