Újabb botrány valami nagyon nem stimmel a ceglédi rendőrségen

Augusztusban egy gyerekmolesztálás miatti feljelentőt aláztak meg és küldtek el. Most nagyon úgy tűnik, egy életveszélyt okozó garázdaságot próbáltak eltussolni.

2017. október 6. 18:09

A cikk folytatása...Friss hírek
Így nyerhettél a Skandináv lottón A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az október 11-én megtartott 41. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
Paracetamol: gyógyszer vagy méreg? Ki ne kezdett volna már öngyógyszerezésbe, amikor otthon feküdt lázasan? A legtöbb ember ilyenkor a házi patikában található lázcsillapítókhoz nyúl, melyek közül sok paracetamolt tartalmaz. De mi is valójában ez a hatóanyag és mit fontos tudni róla? ...
Az oroszok felszámoltak egy krími terrorszervezetet A félszigeten is tevékenykedett egy iszlamista terrorcsoport.
Öt éven belül eltűnhetnek a biciklis futárok - Legalábbis Sinya szerint midnenki át fog állni a cargobringára Legalábbis a ma ismert zsákosok. Helyüket teljesen átvehetik a cargobringák.
Szakítottak Robert Pattinsonék Három éve jártak és nemrég még az a hír járta, hogy el is jegyezték egymást.
Letartóztatják a kurd függetlenségi népszavazás szervezőit Egy iraki bíróság elrendelte szerdán a kurdisztáni függetlenségi népszavazást megszervező bizottság elnökének és két tagjának letartóztatását közölte az AFP hírügynökséggel a legfelsőbb bíróság szóvivője. Nem sokkal később a legfelsőbb bíróság közölte: illetéktelen annak eldöntésében, hogy mi legyen a sorsa a központi parlament azon kurd képviselőinek, akik elősegítették a referendum megszervezését, vagy maguk is szavaztak.

Top hírek:
Karambol volt az M0-son Egy kamion és egy kisbusz ütközött.
Három magyar csapat is főtáblás a kosárlabda Európa Kupában A Falco és a Körmend győzött, a Szolnoknak a vereség is elég volt.
Erdoan konkrétan elaludt a sajtótájékoztatója közben
Megdöbbentő bejelentés az X-Faktorban - Kiszállt az egyik versenyző Még el sem indult az élő show, máris távozott egy versenyző.
Elhagyta a felesége Harvey Weinsteint a zaklatási botrány miatt Georgina Chapman szerint megbocsáthatatlan, amit a férje tett.
Elképesztő fantomgól szórta ki az USA-t a vb-ről Bizarr gól hozta az Egyesült Államok bukását, Panama először vesz részt futball-vb-n.