Egri Viktor: A válás bűn, genetikai mutáció

"A házasságon belüli erőszakban péppé vert nők, a feleségük házsártosságától és lelki pressziójától megnyomorodott férfiak is inkább a sínylődést választották, mint a boldogító nemet." Irónia, vélemény.

2017. október 6. 18:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egri Viktor: Mikor szakad már le a plafon? Egyelőre még csak az iskolákban szakad. Vélemény.

Friss hírek
Csak egy félős pomerániai feledtetheti a mai nap szomorú sztorijait Jó éjt, búcsúzom, lefekvés előtt már senki ne gondoljon rá, mi borult ki a biliből Hollywoodban!
Már csak 4 nap, és indul a harcosok küzdelme! A harcos benned él! Ninja Warrior Hungary hétfőnként 19.00-kor a TV2-n!
Az ukrán kormány egy budapesti tüntetés betiltását követeli Péntekre hirdetettek meg tüntetést az ukrán nagykövetség elé, mely többek között "Kárpátalja önrendelkezéséért" is kiállna.
Kellemetlen lett az NKA-nak Majka és ByeAlex klipje Pénzt adtak az u, u, u-ra, valószínűleg nem erre számítottak.
Brüsszeli merénylet: újabb gyanúsított került rács mögé A belga szövetségi ügyészség tájékoztatása szerint szerdán egy újabb gyanúsítottat vettek őrizetbe a tavaly márciusi brüsszeli terrorcselekményekkel kapcsolatban.
Baloldali (n)agymosoda

Egri Viktor: Létszámbővítés, te drága Gondolatok a magyar csapatsport-sikerek körül.

Top hírek:
Karambol volt az M0-son Egy kamion és egy kisbusz ütközött.
Mindenkit megdöbbentett, amit az emberi agyban találtak Olyan rendszert sikerült megfigyelni, ami évszázadokig észrevétlen maradt.
Három magyar csapat is főtáblás a kosárlabda Európa Kupában A Falco és a Körmend győzött, a Szolnoknak a vereség is elég volt.
Erdoan konkrétan elaludt a sajtótájékoztatója közben
Megdöbbentő bejelentés az X-Faktorban - Kiszállt az egyik versenyző Még el sem indult az élő show, máris távozott egy versenyző.
Elhagyta a felesége Harvey Weinsteint a zaklatási botrány miatt Georgina Chapman szerint megbocsáthatatlan, amit a férje tett.