Kiderült, ki volt a hibás Hayden baleseténél

Nemrég lezárult az ügyészségi eljárás a MotoGP 2006-os világbajnokának halálos balesetével kapcsolatban: a hatóságok arra jutottak, hogy mindkét fél egyaránt hibázott az ütközésnél.

2017. október 6. 18:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Rachel Bilson és Hayden Christensen szakítottak közel 10 év után Van egy 3 éves kislányuk.
Ne maradj le semmiről a hétvégén! Visszatér a WTCC, Michelisz Norbiék Kínában csapnak össze - Hockenheim ad otthont a DTM és a Formula-3 következő fordulójának, Japánban pedig a MotoGP és a WEC teszi tiszteletét.
Jelentősen szigoríthatják a tesztelésre vonatkozó szabályokat A jelenleginél jóval kevesebb felkészülési gyakorlást engedélyeznének a döntéshozók a jövőben a MotoGP-s csapatoknak: a versenynaptár bővülésével eleve kevesebb idő is jutna ezekre.
A világbajnok szerint is sikeres lesz a Honda Marc Marquez, a MotoGP háromszoros világbajnoka biztos benne, hogy a Honda hamarosan sikeres lesz a Formula-1-ben, bár a McLarennel elsőre kudarcot vallott.
A MotoGP rátromfolt az F1-re: minden csütörtökön régi versenyek, kezdve mával! Parc Fermé: A MotoGP rátromfolt az F1-re: minden csütörtökön régi versenyek, kezdve mával!
Kiadták a MotoGP téli tesztnaptárát Nem sokkal a 2018-as előzetes versenynaptárt követően a világbajnokság illetékesei közzétették a téli kollektív tesztek hivatalos menetrendjét: a korábbi évekhez képest megváltozott az egyik helyszín.

MotoGP: Marquez győzelmével ellépett, Rossi elképesztő A Moto2-ben olasz, a Moto3-ban spanyol siker született.
Mankó és bekötött láb - így jött meg Rossi, hogy versenyezzen a MotoGP-ben Parc Fermé: Mankó és bekötött láb - így jött meg Rossi, hogy versenyezzen a MotoGP-ben
A doktorokat lenyűgözte a Doktor gyógyulása A MotoGP orvosi stábjának vezetője, Dr. Angel Charte szerint Valentino Rossi minden teszten megfelelt csütörtök délután, így készen áll a versenyzésre az Aragóniai Nagydíjon.
MotoGP: Az utolsó hely is elkelt a rajtrácson Az Avintia Racing az Aragóniai Nagydíj csütörtöki napján hivatalos közleményben jelentette be, hogy a karrierje során a Moto2-ben egy futamot nyerő Xavier Simeon lesz 2018-ban Tito Rabat csapattársa.
Valentino Rossi már a hétvégén visszatérhet A kilencszeres világbajnok rajthoz állna a MotoGP hétvégi, Aragóniai Nagydíján.
19 fordulóból áll a MotoGP előzetes naptára de hol lesz a Brit GP? Szerda kora délután közzétették a gyorsaságimotoros-világbajnokság jövő évi előzetes versenynaptárát, amelyben a várakozásnak megfelelően az eddiginél eggyel több futam kapott helyet, a Brit Nagydíj h...