Retro Tűzoltókocsi hajt be a verseny közben

Egy feledhető helyszín utoljára szerepelt a naptárban 2013-ban: a Koreai Nagydíj búcsúját Hülkenberg, egy tűzeset, valamint egy szervezési malőr tette emlékezetessé.

2017. október 6. 18:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Gázolt a metró, ellepték a Nyugati környékét a tűzoltók Szirénázó autók, két tűzoltókocsi, doktori szolgálatos autó érkezett a Nyugati térre, a metrólejárót lezárták, nem mehet le senki.
Hülkenberg jó kapcsolatot akar Sainzcal Zajlottak az események a Renault-nál, hiszen Jolyon Palmer helyére Carlos Sainzot ültetik a következő versenyhétvégétől kezdve. Hülkenberg már várja, hogy együtt segítsék a csapatot a spanyollal.
Hülkenberget hidegen hagyja az új csapattárs Az USA Nagydíjon új kollégát kap a Renault F1-es pilótája, Nico Hülkenberg azonban nem hagyja zavarba hozni magát a Jolyon Palmernél feltehetően nagyobb kihívást jelentő Carlos Sainz miatt.
Újabb ijesztő hiba a Renault-nál A világbajnokság hajrájában a Ferrarin és a Hondán kívül a Renault-nál is problémák vannak a megbízhatósággal. Nico Hülkenberg szerint vasárnapi meghibásodása kifejezetten ijesztő volt.

Amikor a DRS jelentett problémát Amikor Nico Hülkenberg kiállni kényszerült a Japán Nagydíjról meghibásodott előzést segítő rendszere miatt, nem először fordult elő, hogy az eszköz fejfájást okozott a csapatok számára egy F1-es verse...
Hülkenberg: Nem kellene kiherélni az F1-et A Renault németje nagyon határozott véleménnyel rendelkezik a jövőre kötelezővé tett halóról, szerinte a veszély a fejvédő eszköz használatával sem fog eltűnni a sportágból.
Hülkenberg a McLarenek előtt végezne A Renault német pilótája mostanában rendre az első tízben végez az időmérőn, és ez most sincs másképp. Csapattársa, Palmer csalódott lehet, mert csak a tizenkettedik pozícióból rajtolhat vasárnap.
Hülkenberg hét elszalasztott lehetősége Ahhoz, hogy negatív csúcstartó lehessen a dobogóiszonyt tekintve, hét alkalommal is balszerencsésnek kellett lennie. Néhány esetben egészen hihetetlen dolgok miatt esett el a pódiumtól a német pilóta.
Rekordok, melyekre senki sem áhítozik az F1-ben Nico Hülkenberg Szingapúrban negatív csúcsot döntött, hiszen övé a legtöbb dobogó nélküli indulás a sportágban - ennek apropóján összeszedtük, melyek a legkevésbé kívánt rekordok a száguldó cirkuszban...