Hivatalos: eldőlt, marad-e a Barca legendája

Hosszú történet végére került pont.

2017. október 6. 18:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Remek: a magyar kapus így babrált ki a Barca sztárjaival - videó A férfi kézilabda BL-ben Borbély Ádám két fantasztikus védést mutatott be a Barcával vívott meccsen. A Plock magyar hálóőre a vereség ellenére ezekre a hárításokra büszke lehet. ...
Elképesztő: a Barca kiszemeltjére pályázik az MU A Vörös Ördögök helyzetét megkönnyíti, hogy a játékos kontraktusa a szezon végén lejár.
Az angol bajnokságba igazolhat a Barca A botrányba fulladt katalán függetlenségi népszavazás kapcsán újfent felvetődött a kérdés: lehet, hogy a Barcelona másik focibajnokságban szerepel majd? Állítólag Angliában már fontolgatják, hogy felk...
Coutinho, hol van már a Barca Úgy játszik, mint aki sose akart elmenni.
Hanga 5 másodperc alatt megmutatta, miért szerződtette a Barca A magyar kosaras már a meccs elején szépségdíjas megoldásokkal jelentkezett.
El Clásico helyett Barcelona-Chelsea, vagy Barca-PSG bajnoki lehet Az FC Barcelona gyakorlatilag bármelyik bajnokságot választhatja Katalónia függetlensége esetén.

A Barca és a Real is harmadosztályú ellenfelet kapott a kupában A papírforma szerint a nagy csapatoknak gond nélkül tovább kell jutniuk.
Gerát megműtötték Finn orvosa két hete a Barca 105 milliósát operálta.
Veszprém helyett Szegedről igazol a Barca? Sajtóértesülés szerint a szegediek balátlövője jövőre a katalánoknál szerepel majd.
Felesége mentette meg a Barca-játékost a terrortámadástól Rakitic és családja épp a Ramblasra tartott augusztus 17-én.
Két öngól is segítette a Barca győzelmét Bárkivel előfordulhat, hogy véletlenül öngólt lő, de azért az meglehetősen ritka, hogy egy csapatból két játékos is elkövesse ezt a baklövést!
Hihetetlen: erről a világklasszisról maradt le a Barca Nagyot szólt volna ez az átigazolás, ha nyélbe ütik a felek.