Storck még mindig titkolja ki lesz Dzsudzsák helyett a csapatkapitány

Svájc nekünk fog esni a vb-selejtezőn.

2017. október 6. 18:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Dzsudzsák Balázsék lecsúsztak az élről az elbukott rangadóval Guzmicsék hétgólos meccsen kaptak ki a címvédőtől, Szoboszlai végig a pályán volt.
Panama megőrült, egy névtelen csapat megy a foci vb-re Mindössze hárman játszanak Európában, Dzsudzsák egymaga a keretük felét éri.
A skandálás volt a legérdekesebb része a Feröer elleni 10-s meccsnek Tíz percig néma csönd borította a Groupama Arénát, ahol a magyar fociválogatott a feröeriek ellen lépett pályára a vb-selejtező utolsó fordulójában. Csupán elvétve lehetett hallani a vendégek bíztatás...
Bernd Storck optimista, szerinte nem vehetik el tőlünk a harmadik helyet Nem szegte a szövetségi kapitány kedvét, hogy szombaton 5-2-re kikaptunk Svájctól. Dzsudzsák már kicsit rezignáltabban nyilatkozott.
Békés foci vb-t ígér a torna háziasszonya A Dzsudzsák Balázzsal is fotózkodó orosz modell szerint minden rendben lesz.
Megvan Dzsudzsák helyettese, így kezd a magyar válogatott Bázelben Bernd Storck három kulcsjátékosára nem számíthat a csoportéllovas ellen.

Van egy szépségkirálynő, van egy Dzsudzsák, de mire nincsenek szavak?
Hazarendelte a szőke orosz bombázó Dzsudzsákot A korábbi orosz szépségkirálynő, Viktorija Lopirjova, aki egyben hazája 2018-as rendezésű labdarúgó-világbajnokságának a nagykövete, Budapesten járva annyira hiányolta Dzsudzsák Balázst, hogy az Insta...
Storck: Pokoli mérkőzés vár ránk A szövetségi kapitány már tudja, ki lehet a csapatkapitány Dzsudzsák helyett Svájc ellen.
Dzsudzsák góllal segítette győzelemhez az al-Vahdát A magyar válogatott csapatkapitánya tizenegyest is rontott az al-Dafra ellen.
Dzsudzsák milliókért bérelte ki a Groupama Aréna VIP helyiségét A válogatott szélső neve ott virít az egyik Sky Box alatt.
Megsérült Dzsudzsák Balázs Kihagyta csapata pénteki bajnokiját. A menedzsere beszélt az állapotáról.