Lefagy a Bubi a iOS frissítéstől

Szerencsére a helyzetre van megoldás.

2017. október 6. 18:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.10.13) Itt a Pénzcentrum 2017.10.13-i időjárásjelentése....
Ha hétvégén a fővárosból akar vonatozni, nagyon figyeljen oda Ugyanis jelentős változások lesznek a hatvani, a szolnoki és a lajosmizsei elővárosi vonatoknál.
V4 koncertsorozat kezdődik pénteken a Várkert Bazárban Pénteken indul az a két hónapon át tartó V4 koncertsorozat, amelynek során a visegrádi országok művészei adnak dzsessz-, a capella, világ- és népzenei koncerteket a Várkert Bazárban.
Áramellátási hiba Budapesten A 4-6-os villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Jászai Mari tér és a dél-budai végállomások között áramellátási hiba miatt, a kisföldalatti az Oktogon és a Vörösmarty tér között nem jár, a 2-es metró pedig nem áll meg a Batthyány téren - írta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) péntek reggel a Facebook-oldalán.
Kerekesszékbe kerülhet a Barátok közt sztárja gyereke is örökölheti betegségét Úgy tűnik minden rendben van Solti Ádám, a Barátok közt szereplőjének életében: ott a soroazta, a Madách Színház, építkezik, van egy gyönyörű szép mennyasszonya. Az orvosok szerint viszont olyan jövővel néz szembe, ami nem lesz könnyű. Azt mondták az orvosok, hogy túl az ötvenen kerekesszékbe kerülhetek, de legalábbis csak bittal tudok majd járni nyilatkozta a Best magazinnak a 37 éves színész, akiről már születésekor kiderült, hogy baj van: dongalábbal született.
A trombózis is népbetegség

Még 9 hónap, és a köz is birtokba veheti a vizes vébé ékkövét, a Duna Arénát A kerékpáros híd már használható, a Bubi-állomások viszont nagyon messze kerültek a bejárattól. Bejártuk a helyszínt, hogy áll a beruházás. A térkövet már bontani kell.

Top hírek:
Több mint 10 emelet magas Leonard Cohen-kép készül Montrealban fotó A kép még készül, de már így is elég impresszív látnivaló.
A sors útjai - 76. rész Amelia próbál segíteni a lányán de Fernanda nem tud megbocsájtani az édesanyjának. Pedro váratlan segítséget szerez, egy ügyvédet, Felipet. A tárgyaláson elszabadulnak az indulatok.
Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Új szakrendelőt is építenek mellé.
Alonso, Vettel, Hamilton, ki a legjobb? Egész furcsa megállapítás Hamiltonról a mérnöktől, aki minddel dolgozott.
Hét év után gyűrte le a rák a magyar pornósztárt - nevetve, táncolva ment el Derzsi Anita Még a barátai sem tudták, hogy éveken át küzdött súlyos betegséggel a 39 éves Derzsi Anita, akinek a szervezete most feladta a harcot. A csinos színésznőt, műsorvezetőt és filmest rengetegen gyászolják.
Az Orvosmeteorológiai percek 2017. október 12-i adása