Három napig ingyenes a multi Xboxon

A Microsoft nagylelkű ajánlattal lepi meg azon vásárlóit, akik rendelkeznek Xbox One-nal, vagy Xbox 360-nal, de nem fizettek elő a live szolgáltatásra. Ezen a hétvégén ők is ingyenesen multizhatnak, akár a Battlefront II-ben.

2017. október 6. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Friss kedvcsinálók az Assassin's Creed: Originshez Bő három hét múlva megérkezik az Assassin's Creed: Origins, így a Ubisoft is bátrabban szórja a friss látnivalókat. Három előzetes és némi gameplay jutott mára, illetve a játékkal együtt érkező Xbox O...
PlayerUnknown's Battlegrounds - tovább tarthat az xboxos konzolexkluzivitás? Ugyan előbb-utóbb biztosan megjelenik PlayStation 4-re is a PlayerUnknown's Battlegrounds, iparági pletykák szerint lehet, hogy a tervezettnél tovább lehet az Xbox One az egyetlen konzol, aho...
Xbox One - már tesztelik a játékajándékozást Hamarosan másoknak is vásárolhatunk játékokat, és ezt néhány játékos már most kipróbálhatja. Viszont rögtön felmerült egy aggály.
PlayerUnknown's Battlegrounds - Az Xbox verzió után jöhet a PS4 kiadás Az Xbox One változat a tervek szerint még idén megjelenik, miközben a fejlesztők már egyéb konzolgyártókkal tárgyalnak.
Cuphead - trailerrel ünnepeljük a premiert A Studio MDHR régóta várt run-and-gun címe, a Cuphead végre elérhető PC-n és Xbox One-on. Az 1930-as évek rajzfilmjeinek látványvilágát idéző anyag launch trailerét azért mindenképpen érdemes megnézni...
Ilyen lett volna az Xbox okosóra? Néhány új fotó tűnt fel egy prototípusról, amik úgy tűnik, a több pletyka tárgyát képező, ám tényleges termékként soha be nem jelentett Xbox okosórát ábrázolják.

Xbox Game Pass - a zombik, a Street Fighter és a Saints Row rajongói is örülhetnek A Microsoft bejelentette, milyen új játékokat kapnak októberben az Xbox Game Pass előfizetői, a felhozatalban pedig ezúttal is akad néhány igen ütős cím.
Íme az Xbox Live októberi Gold játékok listája A következő hónapban többek között a Gone Home és a The Turing Test-et is megkapják a Gold előfizetők.
Resident Evil Revelations - ilyen lesz Switchen A Capcom ismét újrahasznosít, így a nemrég PlayStation 4-re és Xbox One-ra költöztetett két Resident Evil Revelations hamarosan Switchen is beszerezhető lesz. Most megnézhetjük, hogyan is muzsikál a g...
Isten éltessen Halo 3 (Xbox 360)! Pontosan 10 évvel ezelőtt jelent meg az előző generáció egyik legnépszerűbb videojátéka.
Új matricákat hoz az Xbox One X Ezek jelzik majd, hogy egy játék kínál-e extrát az új gépen a gyengébb teljesítményű társakhoz képest.
FIFA 18 - mától nem csak a demó játszható Az Xbox One-osok és a PC-sek mától nemcsak a FIFA 18 demóját nyüstölhetik, hanem egy 10 órás trialt is kipróbálhatnak, melyben mindegyik játékmód elérhető a megadott idő keretei között.