Bemutatkozott a 25. évfordulós ThinkPad

Limitált számban és méregdrágán kerül piacra a retró hatású notebook.

2017. október 6. 16:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
HWSWeekly: Google termékcunami és retró ThinkPad A mai alkalom két témája: Google termékcunami és retró ThinkPad (~31:00-tól).
25 éves a ThinkPad - és jubileumi kiadást is kapott A Lenovo leleplezte a ThinkPad 25. évfordulójára készített retró modellt, amely a márka történelmének első felében látott dizájnt igyekszik ötvözni friss hardverkomponensekkel.

Friss hírek
The Walking Dead - 360 fokos videó egészíti ki a premiert A Walking Dead nyolcadik évadának tegnap éjjeli nyitányához kapcsolódóban egy VR-ban is megnézhető videót adott ki az AMC, ami megmutatja, mi történt két, az új részben látott jelenet között.
Készül az első, kifejezetten Twitchre tervezett játék A Twitch nemrég új fejlesztőeszközöket jelentett be a népszerű videós platformhoz, egy csapat pedig már rá is ugrott a benne rejlő potenciálra.
A Microsoft megerősítette: ezek lesznek első körben a klasszikus Xbox címek One-on Ami nekünk a legfontosabb: a visszafelé kompatibilitás nem csak játszhatóvá tette, de egy picit ki is egyengette a Knights of the Old Republic ráncait, ami játszható lesz holnaptól One-on.
Az év legjobban nyitó autós címe lett a Gran Turismo Sport Az autósportokat kedvelő briteknél jobb első heti eladásokat produkált a Gran Turismo Sport, mint a Project CARS 2, vagy a Forza Motorsport 7.
Tökös plakátot kapott a Stranger Things 2. szezonja Megkapta utolsó plakátját a Stranger Things várva várt folytatása.
Grand Theft Auto V - sosem volt tervben az egyjátékos kiegészítő A Rockstar korábbi játékai után logikusnak tűnt, hogy idővel megjelenjen egy újabb történet, de ez valahogy mégsem történt meg. Mi állt a háttérben?

Kiszivárgott, mivel ünneplik a ThinkPad 25. szülinapját Nemcsak az iPhone jubilál az idén, a ThinkPad márka is ünnepel, már 25 éve van velünk. Hogy milyen jubileumi meglepetés készült, az most is idő előtt kiszivárgott.
Kiszivárgott a különleges ThinkPad Előkerültek a képek és a specifikációk a Lenovo 25. évfordulós ThinkPad laptopjáról.
Ez lenne a negyedszázados ThinkPad? A Lenovo egy speciális ThinkPad laptoppal készül a 25. évfordulóra - erről került elő egy új kép.

Top hírek:
Ingyen DNS-teszt jár az okostelefonhoz Általában tokot vagy memóriakártyát szoktak grátiszként csomagolni hozzájuk.
A Huaweinek is van összecsukható okostelefonja A jelentések szerint a fejlesztésben a Samsung jár az élen, de az LG mellett a Huawei is dolgozik az összehajtható okostelefonon.
Új lehetőségek a Gmail-fiók védelmére A Google fokozott biztonsági programját elsősorban a hackertámadásoknak leginkább kitett politikusoknak és közszereplőknek szánja.
Megjelent az októberi FilmMagazin! Ünnepeljük október 23-át együtt a legfrissebb FilmMagazinnal!
Száloptikával ellenőrzik a vasúti sínek állapotát Állatcsorda, kábelszakadás, fakidőlés - sokféle dolog zavarhatja meg a vonatok közlekedését, és azonnal tudni kell, hogy a több ezer kilométeres hálózaton hol történt az esemény.
Ütős kalandsorozat érkezik az HBO-ra - itt a Templomosok előzetese Decemberben indul itthon a Templomosok.