14 TB-os HDD, fizetés adatokkal, a gamer HDMI kábel titka

Lobbizás az olcsóbb nemzetközi hívásokért, gyász az Intelnél, tűz alatt a Kaspersky.

2017. október 6. 18:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
TESZT: Club 3D SenseVision USB-HDMI 2.0 átalakító Nem sötét mágia, hanem valóság, hogy egy szimpla USB 3.0 portból is lehet HDMI kimenetet varázsolni. Hogy ez miként lehetséges, hogyan lehet egyszerűen és mennyibe is kerül, annak jártunk utána. Ja, é...
Acer blog: kezünkben a legújabb Iconia Tab 10 androidos táblagép Hat mag, kvantumpontos kijelző, HDMI kimenet és 7-es Android a csomag tartalma.
Élsimítást végez a képkockákon a különleges HDMI kábel Elsősorban a konzolos játékosok számára lehet érdekes a termék.
Izraeli kémek esete az orosz vírusirtóval Izraeli hírszerzők buktatták le azokat az orosz kormányzati hekkereket, akik a Kaspersky Lab szintén orosz kibervédelmi cég vírusirtó programjával titkos amerikai iratokat szereztek meg.
Új remény a HDD-knek, rákapcsol az Oculus, trükközik az Intel A Kaspersky-saga folytatódik, kész az új Freemail, lemondott a Samsung-vezér.
Együttműködési megállapodást írt alá az Interpol és a Kaspersky Lab A kiberbűnözés elleni együttműködésről írt alá újabb megállapodást az Interpol és a Kaspersky Lab orosz számítógépes cég - közölte a nemzetközi bűnüldöző szervezet.

Izraeli kémek fedezték fel az orosz vírusírtós adatlopást Izraeli hírszerzők buktatták le a Kaspersky Lab vírusirtó programjával titkos amerikai iratokat megszerző orosz kormányzati hackereket.
Spy Wars avagy hogyan lopnak és másolnak egymástól a hackerek A kifinomult kiberbűnözők már nemcsak az egyszerű felhasználókat vagy a vállalatokat támadják, hanem más hacker csoportokat is annak érdekében, hogy ellopják az áldozatok adatait, a másik csoport eszk...
Az adatainkkal fizethetünk a Kasperskynél Egy pop-up üzlet inspirálta a Kaspersky Labot, hogy létrehozzon egy olyan pénzt, aminek alapja a személyes infók és a vásárlások következő mérföldköve lehet.
Még lehet jelentkezni a Kaspersky online CTF játékára A vetélkedőn etikus hekkerek segítségével hatolnak be ipari rendszerek hálózatába, hogy az ipari létesítmények sebezhetőségét keressék.
Kémkedésbiztos mobilt fejlesztettek az oroszok Orosz állami cégek dolgozóinak tervezte a készüléket a Kaspersky Lab társalapítója.
Hogyan védjük gyermekeinket a virtuális játszótéren? Számtalan veszély leselkedik a tinikre az internet világában. A Kaspersky víruskereső szoftver tanácsadói 7 pontban szedték össze a gyerekekre leselkedő veszélyeket és a lehetséges megoldásokat. Az in...