Lódarázsraj ölt meg egy japán asszonyt

A 87 éves Kikucsi Csieko hazafelé tartott kerekesszékén, amikor megtámadták. 150 csípést kapott.

2017. október 6. 19:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Dárdai Pál letérdelt csapatával, így üzent a kirekesztők ellen A Hertha BSC Berlin első német csapatként csatlakozott az (afro-)amerikai sportolók tiltakozásához. Szombati meccsük előtt térdre ereszkedtek, hogy így harcoljanak egy nyitott társadalomért.
Egy nappal korábban még védte Weinsteint, másnap kiderült: ő is tapizott A háromszoros Oscar-díjas rendezőt, forgatókönyvírót, Oliver Stone-t is zaklatással vádolják.
Újabb elnöki mandátumot kapott Tőkés László az EMNT élén A Kós Károly díjat idén Izsák Balázs, a Székely Nemzeti Tanács elnöke kapta.
Vitorláson érkeztek a migránsok Isztambulból Olaszországba Az embercsempészek egy gumicsónakkal elmenekültek, még mielőtt kikötöttek volna.
Drámai képek a kaliforniai tűzvészről: 34-en meghaltak Eddig már mintegy 90 ezer hektárnyi terület égett porig.
Steven Seagal is zaklató? Az utóbbi időben diktátorokkal és illiberális államfőkkel is barátkozó hollywoodi színészt, Steven Seagalt is utolérték a zaklatási vádak. Az orosz útlevelét személyesen Vlagyimir Putyin orosz államfőtől átvevő sztárt Lisa Guerrero színésznő vádolta azzal, hogy egy éjszakai magánpróbára hívta őt a házába.

Top hírek:
Óriási botrányok és migránsáradat: így választ holnap Ausztria A korábbi évtizedekkel szemben soha nem volt még ilyen izgalmas az osztrák belpolitika.
Vámpírok miatt rettegnek a világ egyik legszegényebb országában Már az ország elnöke is felszólalt a vámpírprobléma miatt.
Gyűlöli egymást Hillary és Bill Clinton Már csak a hatalom megszerzése tartotta össze őket, de ebben is kudarcot vallottak.
Felrobbant poroltótól sérültek meg többen Gyergyószentmiklóson A robbanás egy bevásárlóközpont frissen átadott tűzvédelmi rendszerében következett be, három emberhez hívtak mentőt.
Egyre tovább nő a kaliforniai tűzvész halálos áldozatainak száma A felperzselt terület nagysága már majdnem 90 ezer hektár.
Finisbe érkezett az osztrák választási kampány A kampányfinisbe érkezve a győzelemre esélyesnek tartott Osztrák Néppárt kancellárjelöltje, Sebastian Kurz az adóterhek csökkentését helyezte kilátásba, míg a jelenlegi nagykoalíciós partner, az Osztrák Szociáldemokrata Párt első embere, Christian Kern óvott attól, hogy pártját kihagyják a következő koalícióból.