Rick and Morty - a sorozat kitalálója próbál nem foglalkozni a bunkó rajongókkal

A rajongók egy hangos kisebbségének elég lehangoló véleménye volt a Rick and Morty harmadik évadáról, de Dan Harmon szerint kicsit túlzásba vitték a negatív hangulatkeltést.

2017. október 6. 18:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Rick és Morty felülmúlta a szecsuáni szószos őrületet Ha nagyon szereti a sorozatot, és van pénze is, elemezheti az új évadot a készítőkkel.
Rick & Morty tartalom: tényleg hanyatlik a nyugat
Tökéletes üzletet kötött mekis szószért cserébe kapott egy új kocsit videó Teljes őrület tombol Amerikában, miután a 4 éve futó Rick and Morty című felnőtteknek szóló rajzfilmsorozat  melynek főszereplője egy a párhuzamos valóságok közti utazást megvalósító alkoholista tudós...
Napi büntetés: Rick and Morty sem úszta a felnőttfilmes paródiát Miután megnéztük a trailerét, azt kívántuk, bárcsak ne forgatták volna le a Rick and Morty felnőttfilmes paródiáját.
Annyira megőrültek az emberek a Rick and Mortyban említett szósz miatt, hogy már egy bekeretezett fotóért is fizetnek A McDonald's a nagy érdeklődésre való tekintettel, a Rick and Morty rajongók nyomására egy napra visszahozta a Mulán mozikba kerülésekor forgalmazott szecsuáni szószt, de az esemény tragikusan...

A McDonald's előtt tüntettek a Rick and Morty rajongói, mert nem kaptak elég Mulan-szószt Úgy érzik, átverték őket a PR-osok.
Százak tüntettek az amerikai McDonald’s-ek előtt, mert elfogyott a szecsuáni szósz A Rick és Morty című sorozat kedvéért egyetlen napra visszahozott mártogatósból a gyorsétteremlánc nem tudott eleget gyártani, de a vásárlókat ez egyáltalán nem hatotta meg.
A McDonald's visszahozza a kilencvenes évek egyik szószát a Rick and Morty miatt
Kivágta a biztosítékot Trumpék új energiaterve Igencsak viharos fogadtatásban részesült Rick Perry, az Egyesült Államok energiaügyi miniszterének törvénytervezete, amely egyfajta kompenzációs díjat fizettetne a szén- és atomerőművekben termelt...
Világok harca - vasárnap 21.45 Ajánló - Szereplők: Tom Cruise, Dakota Fanning, Tim Robbins, Miranda Otto, Rick Gonzalez, Justin Chatwin
Itt egy rakás vadiúj kép a The Walking Dead 8. évadából Rick csapata és az új szövetségeseik mellett Neganék is előkerülnek a felvételeken, amelyeken mindenki nagyon kemény.