WHQL aláírást kapott a 17.9.3-as Radeon Software

A Crimson ReLive Edition családba sorolt eszközillesztő telepítése nem kötelező, mivel pontosan ugyanazt tudja, mint az AMD által aláírt verzió.

2017. október 6. 19:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Felkészült az új játékokra a friss Radeon Software A 17.10.1-es eszközillesztő a Middle Earth: Shadow of War és a The Evil Within 2 című játékokhoz biztosít megfelelő profilt.
Nem jól működik az anizotropikus szűrés az újabb Radeon meghajtókban A 17.9.1-es Radeon Software ebből a szempontból még hibátlan, valami a 17.9.2-es csomagtól csúszott félre.

Friss hírek
Színesbe öltözött a Raidmax Cobra vízhűtés A 120 és 240 mm-es változatban kapható Cobra RGB család saját távirányítóval is rendelkezik.
A kijelzőbe haraphat a Galaxyk ujjlenyomat-olvasója Egy formatervezési minta szerint az előlapra szánhatja a következő csúcskészülékek ujjlenyomat-olvasóját a Samsung csak nem úgy, ahogy arra eddig gondoltunk.
Társkereső oldal indult az egyenruhások kedvelőinek Tűzoltók és katonák ide jöjjenek!
Attack on Titan 2 - megvan a (majdnem) pontos megjelenési dátum A folytatás már nem fog ideérni idén, de azért olyan nagyon sokat nem kell várnunk rá.
Nagyon olcsó 31,5 collos monitort hozott ki az AOC A Q3279VWF 299 eurós ajánlott fogyasztói áron jelenik meg, ezért egy 80 cm képátlójú, QHD-felbontású (2560 x 1440 képpont) óriást ígérnek.
Battlefield 1 - részletek a Turning Tides DLC-ről A DICE emeli a tétet a Battlefield 1 Turning Tides kiegészítőjével: a játékosoknak földön, vízen, és levegőben küzdenek majd a dominanciáért a Gallipoli-félszigetért vívott csatában. Kapunk új léghajót és megjelennek a rombolók is.

Totális háborúhoz való az új Radeon Software A 17.9.3-es eszközillesztő a Total War: WARHAMMER II mellett a Forza Motorsport 7-hez is biztosít megfelelő profilt.
Két GPU-s módot kínál a Vegákhoz az új Radeon Software A 17.9.2-es eszközillesztő a Project CARS 2-höz is friss profilt biztosít, illetve két hibát javított.

Top hírek:
Kipróbáltuk: Windows 10 Fall Creators Update Szárnyait bontogató Mixed Reality, jobb tolltámogatás és Phone Linking a frissített Windowsban.
Új lehetőségek a Gmail-fiók védelmére A Google fokozott biztonsági programját elsősorban a hackertámadásoknak leginkább kitett politikusoknak és közszereplőknek szánja.
Oreót kapott az Sony Xperia XZ Premium Az előző csúcsmodell is megkapja a 3D szkennert, és néhány egyéb változást is észrevehetnek a tulajdonosok a főverzió ugrásán kívül.
Ütős kalandsorozat érkezik az HBO-ra - itt a Templomosok előzetese Decemberben indul itthon a Templomosok.
PUBG 2? Egyelőre ne számítsatok rá A PlayerUnknown's Battlegrounds készítőjét kérdezték nemrég egy esetleges második részről, de Brendan Greene szerint még egy jó darabig a mostani változatot fejlesztik tovább.
"A vívást csináltam komolyabban, versenyszerűen" - IceBlueBird interjú Természetesen a Chio Mozdulj Gamer szeptemberi nagykövetével is készítettünk egy interjút. IceBlueBird a vívásról és a falmászásról is mesélt nekünk, nem hétköznapi választás egyik sem.