A foglalkoztatottak számának emelkedése pozitív hatással van a brit ingatlanok árára

A nagy-britanniai lakóingatlanok ára a vártnál nagyobb mértékben emelkedett éves szinten a július-szeptemberi időszakban.

2017. október 6. 19:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Kiszorul az Iszlám Állam a fővárosából A teljes vereség küszöbén áll a szíriai Rakkában az Iszlám Állam (IS). A város jelentőségét az adja, hogy Rakka volt az IS szíriai központja. A másikat, az iraki központot, Moszult már elvesztette az iszlamista terrorista szervezet.
A válság óta nagyott ugrott Európa lakosságának eladósodottsága Bár a pénzintézetek jóval ellenállóbbak lettek a 2008-as pénzügyi válság óta, a hitelezési kedv összességében tovább nőtt, így a Nemzetközi Valutaalap szakértői szerint a jelenlegi dinamika mellett 3-5 éves távon jelentősen megnő egy újabb bankválság esélye.
Mennybe mehet vagy börtönbe a katalán szeparatizmus bajnoka
Árokba hajtott egy biciklis Nagymágocson A helyszínen meghalt.
Ausztria unatkozik, és ezért megvadul Ausztria az eurózóna egyik leggazdagabb állama, a németeknél is nagyobb jóléttel. A gazdaság újra növekszik, a munkanélküliség pedig folyamatosan csökken. Bécs évek óta a világ legélhetőbb városának számít. Ilyen körülmények között az ember nyugodt választási kampányra, a kormányerők győzelmére és a jelenlegi kancellár újrázására számíthatna.
Botrányos kiállítást zártak be Kínában Állatokról és fekete afrikaiakról készült képekből álló kiállítást zártak be idő előtt a kínai Vuhan városában. A szervezőket rasszizmussal vádolják, talán nem alaptalanul.

Top hírek:
Finisbe érkezett az osztrák választási kampány A kampányfinisbe érkezve a győzelemre esélyesnek tartott Osztrák Néppárt kancellárjelöltje, Sebastian Kurz az adóterhek csökkentését helyezte kilátásba, míg a jelenlegi nagykoalíciós partner, az Osztrák Szociáldemokrata Párt első embere, Christian Kern óvott attól, hogy pártját kihagyják a következő koalícióból.
Gyűlöli egymást Hillary és Bill Clinton Már csak a hatalom megszerzése tartotta össze őket, de ebben is kudarcot vallottak.
Vámpírok miatt rettegnek a világ egyik legszegényebb országában Már az ország elnöke is felszólalt a vámpírprobléma miatt.
Húsvágó bárddal gyilkolt egy férfi az USA-ban Feleségét megölte, anyósát súlyosan megsebesítette, amint a pszichiátriáról hazaengedték.
Vérengzés Ohióban: négy halott, egy sebesült Egy hét éves kisfiú is az áldozatok között van.
Egyre tovább nő a kaliforniai tűzvész halálos áldozatainak száma A felperzselt terület nagysága már majdnem 90 ezer hektár.