Pacific Rim: Uprising trailer - Godzilla mehet a levesbe

Befutott a Pacific Rim folytatásának első előzetese, amiben nemcsak a robotok, a Kaijuk is nagyobbra nőttek.

2017. október 6. 19:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Itt a Pacific Rim 2 első előzetese Megérkezett a Transformers 6, vagyis a Pacific Rim 2 első előzetese.

Friss hírek
Saját kriptovalutát vezet be Oroszország Bitcoin + Vlagyimir Putyin + 13 százalék adó.
Megszabadul néhány száz dolgozójától a Tesla A cég szerint csak a gyengébben teljesítő alkalmazottaknak kell menniük.
Visszavonulót fúj az adatgyűjtésen kapott OnePlus Viszonylag gyorsan képett az OnePlus, a titkos és kikapcsolhatatlan adatgyűjtésen kapott cég gyors szoftverfrissítéssel válaszol a kritikákra.
Mindhárom 2018-ra tervezett X-Men mozifilm forgatása befejeződött A Deadpool 2 és a Dark Phoenix készítői is letették a lantot.
VPN Plus: Új távlatok a távmunkában Virtuális irodát szeretnénk? A VPN Plusszal gyors, megbízható VPN szerverré alakíthatjuk Synology Router eszközünket.
Street Fighter V - Zekúval zárul a mostani DLC-kör Ismerős arc visszatérésével zárja le a Capcom a Street Fighter V második DLC-szezonját. A hétvégén tartott South East Asia Major bajnokságon ugyanis bejelentették, hogy visszatér Guy korábbi mentora, Zeku.

Új plakátok érkeztek a Pacific Rim 2-höz Nagy erőkkel készül a Tűzgyűrű folytatása.

Top hírek:
150 ezer dollárért akartak eladni egy használt Tesla Model 3-at Pedig csak 35 ezer dollárba kerülne újonnan.
Így nézne ki He-Man egy Unreal Engine 4-es játékban Egy lelkes rajongó egészen lenyűgöző munkát végzett a klasszikus hős lemodellezésével. Nem is lenne rossz egy ilyen játék.
A Nintendo nem csak családi játékokat akar látni a Switchen Úgy tűnik, hogy a japán cég nem minden esetben ragaszkodik a jól bevált recepthez, és szívesen változtat néhány dolgon.
A kutatás-fejlesztésben erősít az Alibaba A kínai kereskedelmi óriás a közeljövőben nagyon komoly összegeket fektet be a területen.
Nagy siker az Idétlen időkig horrorváltozata Elég nagy az érdeklődés a Happy Death Day iránt.
Gran Turismo Sport - 6 perces videón a sorozat 20 éve A Polyphony Digital összerakott egy rövid videót, amin bemutatták, hogy honnan indult és hová tart a PlayStation legismertebb versenyzős címe.