Több százezer forinttól esnek el a magyarok, mert sokan rosszul spórolnak

Az európai fiatalok kalandot, a magyarok biztonságot keresnek....

2017. október 6. 19:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Újabb nap, újabb nagykövetség: Szijjártó Péter megint elvágott egy szalagot Újranyitották a magyar nagykövetséget Bogotában.
Ez történt az EU-csúcstalálkozón Az Európai Tanács csütörtökön kezdődött brüsszeli uniós csúcstalálkozójának első munkaülését követően következtetéseket fogadott el a migrációról, a digitális Európáról, valamint a biztonságról és védelemről - közölte az uniós tanács sajtószolgálata.
Óriási harc indult a készpénz ellen Magyarországon Hamarosan az online kasszával rendelkező helyek 80 százalékánál lehet kártyával fizetni - 60 ezer terminálhoz ad támogatást az állam.
Az Apple húzta le Amerikát Vegyesen zártak csütörtökön a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
Eladják az egyik ismert budapesti toronyházat - fotó Nemzetközi tenderen értékesítené a Váci út és Dózsa György út kereszteződésénél álló irodaközpontját a Fővárosi Vízművek Zrt. a toronyépülettel együtt.
Így alakul a munkanélküliségi ráta foglalkoztatottak száma, munkanélküliek száma a munkanélküliségi ráta alakulása

Top hírek:
Megint forró a katalán helyzet, ma délelőtt sok minden eldőlhet A katalán elnök továbbra sem akarja egyoldalúan kikiáltani a tartomány függetlenségét, hanem tárgyalásokra törekszik a spanyol kormánnyal. Madrid szerint azonban nincs miről tárgyalni, kérdés, hogy...
Putyin megfenyegette Amerikát - Új atomfegyvert fejleszthetnek Oroszország haladéktalanul és szimmetrikus módon reagál majd, ha az Egyesült Államok felmondja a szárazföldi állomásoztatású rövid és közepes hatótávolságú rakéták felszámolásáról megkötött (INF)...
A kormány 20 ezer oroszt vár a Parlamentbe Összesen 600 ezer turistát várnak az épületbe.
Orbán kemény fellépésre kérte Junckert Megy a 101. Kormányinfó, Lázár János ma is beszél.
Százmilliárdokból újulnak meg a magyar utak A hazai autópályarendszert és a vasútvonalakat is bővítik - hangzott el a Századvég Gazdaságkutató konferenciáján.
Sokszor elképesztő áruk van, mégis rengeteg érv szól amellett, hogy ilyen lakásokat vásárolj Az új lakások vásárlása mellett számos érv szólhat azok számára, akik befektetési céllal keresnek lehetőségeket az ingatlanpiacon. Ezek közé tartozik például a jövőben növekvő áruk, vagy a jó...