A spanyol kormány megkönnyítette a cégek székhelyének megváltoztatását

A spanyol kormány megkönnyítette az országban működő cégek székhelyének belföldi megváltoztatását jelentette be a spanyol gazdasági miniszter a kabinet pénteki ülését követő sajtótájékoztatón Madridban.

2017. október 6. 19:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Madrid a katonaságot is bevetheti Katalóniában Ha Katalónia kedden egyoldalúan kikiáltja elszakadását Spanyolországtól, Franciaország nem fogja azt elismerni jelentette be Nathalie Loiseau, Franciaország Európa-ügyi minisztere.
Megvan, mikor játszik a klub-vb-n a Real Madrid Világ Decemberben rendezik a tornát.
A spanyolok annyira megsértődtek, hogy tovább vegzálják a katalánokat Mariano Rajoy nem tartja elképzelhetetlennek, hogy az alkotmány adta lehetőségekkel élve Madrid felfüggeszti Katalónia autonómiáját.
Nem keres miniszterelnök-jelöltet az MSZP - a nap hírei Nem változtatott az MSZP politikai stratégiáján a párt országos választmánya. Madridban és Barcelonában is többezren tüntettek a párbeszédért. Londonban gyalogosok közé hajtott egy autó, 11 ember sérü...
A spanyol alkotmánybíróság felfüggeszti a katalán parlament ülését Ezen tervezhették a függetlenség kikiáltását hétfőn, de Madrid megpróbál közbelépni.
Hihetetlen: feljelentették a Real Madrid klasszisát! Fájhat a feje...

Bale már megint megsérült! A Real Madrid walesi sztárja már a visszatérésre készült, mikor összehozta a 13. sérülését, mióta a Real Madridnál játszik Tue, 10/03/2017 - 23:51 ...
Megdöntötte Pep Guardiola rekordját a Real Madrid edzője Zinédine Zidane az idei szezonban először nyert bajnokit hazai pályán csapatával, ez mégis elegendő volt a rekordhoz.
Real Madrid - Espanyol 2-0 Videó Isco góljaival nyert a Real Madrid az Espanyol ellen a hetedik forduló záró mérkőzésén Sun, 10/01/2017 - 22:47
Jóval szerényebbre vették részvételi becslésüket a Katalónia függetlenségét pártolók A korábbiaknál jóval visszafogottabban nyilatkoztak a katalán függetlenséget pártolók a vasárnapra kitűzött függetlenségi népszavazás várható résztvevőinek számáról: a korábbi kétmillió helyett szomba...
Nem az EU fog Barcelona és Madrid között békét teremteni Európai uniós tisztségviselők kizárták pénteken, hogy az unió közvetítsen Madrid és Barcelona között a függetlenségi népszavazás ügyében.
Hosszabbított egyik legnagyobb sztárjával a Real Madrid 2023-ig marad a Real Madrid jövőjének egyik legfontosabb alappillére.