140 milliót ad a kormány a hoki vb megrendezésére

Seszták Miklós is kapott feladatot a jégkorong világbajnokságon.

2017. október 6. 19:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Végre megérkezett a vénasszonyok nyara! Szuper idő lesz a hétvégén Napsütés lesz, eső nem....
Jól teljesített a Citigroup A vártnál nagyobb negyedéves profitról és bevételről számolt be a Citigroup csütörtökön.
24 ezer forint, ennyit kapnak a nyugdíjasok az államtól Ahogy közeledik a novemberi határidő, egyre több szó esik az év végi pótlólagos nyugdíjkifizetésekről. Ezúttal Varga Mihály nyilatkozott a témában a Senectus Idősek Otthona csütörtöki ünnepségén...
Az ÁSZ elnöke beleszólna az adópolitikába Domokos László elkezdett nyíltan szakérteni az NGM hatáskörében.
Index: Nettó 80 milliót kap az elmaradt sikerdíjáért perelő volt rádióelnök Such György 2006-tól 2010-ig volt a Magyar Rádió elnöke, a közszférában szokatlan menedzseri szerződéssel. Ahogy javult a rádió helyzete, úgy nőtt a fizetése, és egy idő után a rádió kuratóriuma már nem volt hajlandó fizetni neki.
Új bizniszbe fog Kasza Tibi A nyomtatott HVG szúrta ki, hogy új céget alapított Twn Press Média Kft. néven Kasza Tibor. Üzletét a közösségi médiára építő celeb elárulta: internetes magazint indít. A lap emlékeztet arra, hogy...

Bővítik és korszerűsítik az óvodát a szabolcsi Demecserben Negyedmilliárd forint állami forrásból bővítik és korszerűsítik az óvoda épületét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Demecserben. A beruházás alapkövét Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter tette ...

Top hírek:
Remek számokat jelentett a BlackRock Jóval a várakozások felett alakult a BlackRock negyedéves eredménye, optimista felütést jelentve a nagy pénzügyi vállalatok számára a szezon elején. Az egy részvényre jutó eredmény 5,92 dollárt ért el a várt 5,55 dollár helyett.
Szijjártó új barátot talált Magyarországnak Egyebek mellett még templomfelújítást is tervez a kormány.
Jobb, ha 2030-ra már nem tervez autós utazást Párizsba Hacsak azt nem környezetbarát elektromos autóval kívánja megtenni.
Kínából rendelne? A NAV segít Az adóhivatal új honlapján lehet tájékozódni az adó- és vámterhekről.
Soha nem ért még ennyit a Bitcoin Történelmi rekordra ugrott csütörtökön a Bitcoin árfolyama, pedig az utóbbi hetekben többen már temették a kriptodevizát.
Halrudacskákat teszteltek nincs minden rendben a gyerekek kedvencével Harminc vizsgált termékből a felével kapcsolatban indult hatósági eljárás.