Futómű nélkül landolt a repülő

Kényszerleszállást hajtott végre egy Cessna típusú repülőgép a Pécs Pogányi Nemzetközi repülőtéren, mert elromlott a futóműve. A pilóta úgy döntött, hogy a leteszi a gépet az egyik kifutópályára, a repülő így a hasán landolt. A fedélzeten a kapitány és a tanítványa tartózkodott, felszálláskor még mindketten azt hitték, hogy rendben vannak a .

2017. október 6. 19:33

A cikk folytatása...Friss hírek
Rengetegen összekeverik a két világsztárt. Ön? Hírnév ide vagy oda, Colin Farrell néha szívesen lecserélné a nevét. A Miami Vice és az Erőszakik című film Golden Globe-díjas színésze egy beszélgetős műsorban mondta el, hogy gyakran összetévesztik szakmatársával s névrokonával: Egyszer be­je­lentkeztem egy konditerembe, s a pultnál telefonáló hölgy suttogva, mégis hall­hatóan közölte a személyzettel: ez Colin Firth! idézte fel Colin Farrell, majd így poénkodott:  Még az Oscaron is megelőzött, né­hány centivel és jó adag udvariassággal utalt arra, hogy Firth vele ellentétben már büszkélkedhet az aranyszoborral.
Kiszúrod, mi a furcsa ezen a szexi, bikinis fotón? Nézd meg alaposan!
Cicákat mentenek a kigyúrt sportolók képek Jótékonysági akció mellé álltak olimpikonjaink, akik a NOÉ Állatotthon Macskamentés csoportjának a kedvéért még a textilt is ledobták, hogy minél több kiscicának tudjanak új otthont találni. E program keretében naptárfotózáson vettek részt többek között: az olimpiai ezüstérmes kajak négyes tagjai (Pauman Dániel, Tóth Dávid, Kulifai Ta­más), Kozma Dominik úszó, Sors Tamás paralimpikon, Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó, Harcsa Zoltán ökölvívó, Vigh Do­monkos testépítő, Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, Veréb Tamás és Kocsis Dénes, a Budapesti Operettszínház sztárjai, valamint Kövesi Gábor.
Halállal, erőszakkal fenyegetik őket Halállal és erőszakkal fenyegeti egy nagykátai banda a turai családokat. Azt mondják, egyik rokonuk 90 ezer forintot rabolt a banda egyik tagjától. Most azonban tőlük már 10 milliót követelnek. Az egyik rettegésben élő család a gyerekeit félti, mivel többször megfenyegették őket, hogy megölik vagy megerőszakolják a gyerekeket, ha nem fizetnek.
Biciklisáv miatt vesztek össze Biciklisek és futárok között robbant ki konfliktus egy új biciklisáv miatt Budapesten. Az utcában üzemelő pizzafutár cég úgy érzi, ezzel ellehetetlenítik a vállalkozásukat, mert a futárok nem tudnak hol parkolni. Marad a biciklisáv, ezzel azonban a kerékpárosoknak gyűlik meg a baja, ráadásul szabálytalan .
Olcsóbb a sör, mint a kóla Kevesebbe kerül a csapolt sör, mint az üveges üdítő a legtöbb kávézóban. Van, ahol több száz forint különbség is lehet. Az üzletvezetők szerint már az üdítők beszerzési ára és a csomagolása is drágább, a sört viszont nagy tételben, hordóban olcsóbb beszerezni. Az orvosok szerint a túlzott alkoholfogyasztás depresszióhoz, májkárosodáshoz és akár halálhoz is vezethet.

Top hírek:
Ninja Warrior - 1. adás 1. rész Megérkezett minden idők egyik legnagyobb kihívása Magyarországra is. Az első adásban hat akadállyal, majd az Epizódfináléban további öttel kell majd megküzdeniük a Ninja Warrior-jelölteknek. Az adás első részében pályára lépett többek között Mester Róbert "A Kéményes", Szabó Joci, Gulyás Zsombor "BG70", Veréb István "Jimmy" és Nagy Dániel.
Pikáns csirkés, tejszínes rakott tészta 40 perc alatt - Egyszerű, kiadós és ízletes A csirkés, tejszínes rakott tésztával kétszer jóllakik az egész család.
Kerényi Miklós Dávid úgy érzi, teljesítette célját a Ninja Warrior pályáján Kerényi Miklós Dávid a Ninja Warrior első adása után tapasztalatait osztotta meg Jabin Petivel az akadályokról. Ugyan a Középdöntőbe nem sikerült bejutnia, végül emelt fővel távozik a versenyből, derekasan helytállt a balett táncos.
Fáj, ha leguggolsz? Lehet, hogy már téged is érint a porckopás A fájdalom elmulasztásához nem csodaszerekre, hanem valódi megoldásra van szükség.
Már egyévesek Baby Gabi ikrei - A Mokka műsorvezetői is elolvadtak tőlük Baby Gabi ikerfiai, Bence és Botond mindenkit elvarázsoltak a stúdióban.
A 10 legerősebb antioxidáns-tartalmú étel: olcsók, és egész évben kaphatók Jóval hatékonyabb, ha természetes úton pótolod a hiányt.