Húszméteres kútba esett a fiú

Húsz méter mély kútba zuhant egy öt éves kisfiú Naszályon, Komárom-Esztergom megyében. A kisfiú az udvaron játszott, amikor ráesett a kút tetejére, és beszakította a fedelét. Az apjának kiabált segítségért, de ő egyedül nem tudta kihúzni a halálra rémült gyermeket. Végül a tűzoltók mentették ki a fiút, aki csodával határos módon menekült meg.

2017. október 6. 19:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
András: Haza kell hoznom a szárnyaszegett Eleket! Mindenre elszánt Márton András madármentő, hogy újra maga mellett tudhasson egy általa felnevelt gólyát. Az Elek névre keresztelt, fiatal madarat négy másikkal egyetemben fiókakora óta gondozta, így é...
Mintha a pokol kapuja nyílna itt A petényi bánya lezárt tárnái érdekes ritkaságot rejtenek. A Naszály környéke tele van bányákkal és barlangokkal, végigjártuk őket. Kéktúra, 14. rész.
Hihetetlen képek: fennakadt egy fán egy autó Tata közelében Letért az úttestről és árokba hajtott, majd fennakadt egy fán egy személyautó Naszály külterületén, Grébicspusztánál.

Húszméteres kútba esett egy gyerek Naszályon Beleesett egy 20 méter mély kútba egy kisgyerek a Komárom-Esztergom megyei Naszályon jelentette a katasztrófavédelem.
Elrepült a ház fala a robbanástól Felrobbant egy kétszintes társasház a Komárom-Esztergom megyei Tokodon. Egy gázpalack robbant fel egy emeleti lakásban, ahol súlyosan megégett egy ember. Összesen hárman voltak az épületben, mikor a d...
Drogfogások vidéken és Budapesten Marihuánaültetvényeket számolt fel a Nemzeti Nyomozó Iroda a Komárom-Esztergom megyei Mányon, illetve a Heves megyei Noszvajon.