38 emberrel borult fel a busz

Jó estét kívánunk! Súlyos tömegbaleset történt: 31-en sérültek meg, köztük többen súlyosan, amikor felborult egy munkásokat szállító busz Tótkomlós és Kaszaper között, Békés megyében. A járműben 38-an ültek, dolgozni indultak. Úgy tudjuk pár kilométerre voltak már csak a munkahelyüktől, amikor lesodródtak az útról és felborultak.

2017. október 6. 19:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kara Ákos: Méltó és békés megemlékezésre készülünk Az NFM a korábban meghirdetetteknek megfelelően készül a programok lebonyolítására.
Valamiben egyetért Orbán Viktor az EU menekültpolitikájával Békés hangulatban kezdődött az EU-csúcs, bár nagy előrelépés nem is várható a kétnapos brüsszeli találkozón.
Titkos betonbunkerben őrzik a virtuális pénzt James Bond filmbe illő helyszín: arcfelismerő rendszerek, földalatti folyosók, többtonnás acélajtók. És egy békés falu.
Hegyi-Karabahról egyeztett Genfben az örmény és az azeri államfő Szerzs Szargszján örmény és Ilham Alijev azeri elnök a szakadár Hegyi-Karabah körüli konfliktus békés rendezésének lehetőségeiről egyeztett Genfben, az államfők megállapodtak a tárgyalások folytatásár...
Őskáosz: nagy népi tébolydából született a bolsevizmus Forradalom? Puccs? Őrült anarchia? Száz éve volt a nagy októberi, csak azt nem könnyű megmondani, mi is pontosan. Mit tanítsanak róla a történelemtanárok? Tobzódó téboly egy békés konferencián.
Kritikusan romlott az európai belbiztonsági helyzet az elmúlt években Bakondi György szerint radikálisan romlott a belbiztonsági helyzet az elmúlt két és fél évben Európa-szerte, ezzel szemben Magyarországon mind a nemzet-, mind a közbiztonság javult - jelentette ki a s...

Megnéztük, veszélyes-e Tunézia: elállt a szavunk attól, amit ott láttunk - Békés és gyönyörű az ország Béke, nyugalom, barátságos hangulat jellemzi az országot. Na meg a tenger és a színek!
Hét praktikus tanács, hogy a csalók ne verhessék át idős rokonait Több mint négyszáz idős embernek tartottak bűnmegelőzési tájékoztatót a rendőrök a Házhoz megyünk programban, Békés megyében.
II. Józsa Mihály Békés megyei Vers- és Prózamondó Fesztivál II. Józsa Mihály Békés megyei Vers- és Prózamondó Fesztivál
Súlyos állapotban a buszbaleset után Műteni kell a tótkomlósi buszbaleset egyik utasát, az orosházi kórházban ápolják, kulcscsonttörése van. 31 ember sérült meg, többen súlyosan, amikor a busz lesodródott az útról, több fának nekiütközöt...
Lukasenka: A Venezuela elleni szankciók ártalmasak A fehérorosz államfő a békés megoldások híve.
Több kiemelt beruházás megvalósítása zajlik Békés megyében Több, nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházás megvalósítása zajlik Békés megyében mondta a Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatója a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BMKIK)...