Olyan titkos rakétán dolgozik Észak-Korea, amivel Amerika partjait is elérné

Olyan nagy hatótávolságú rakétán dolgoznak Észak-Koreában, amely az USA nyugati partjait is elérheti - írja egy éppen Phenjanból hazaérkező orosz törvényhozó beszámolójára hivatkozva a Reuters. ...

2017. október 6. 20:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Meghökkentő lépés: kilép Amerika az ENSZ egyik alapszervezetéből Távozik az UNESCO-ból az USA.
Trump meghökkentő javaslata: új atomfegyvereket építhet Amerika? Amerikai sajtóhírek szerint Donald Trump növelné az USA nukleáris fegyverzetét.
Úgy kényszeríthetik térdre Észak-Koreát, hogy nem hal meg senki Dél-Korea grafitbombák ledobásával béníthatná meg Észak-Korea energiaellátását és ezzel a rezsimet.
Egyre durvább a médiaháború Oroszország és Amerika között Az FBI az RT és a Sputnik működését nehezítené, Moszkva ellentámadásba lendült.
Eddig ez a 15 válogatott jutott ki a 2018-as oroszországi vb-re Afrika: Egyiptom, Nigéria Ázsia: Irán, Japán, Dél-Korea, Szaúd-Arábia Észak- és Közép-Amerika: Mexikó, Costa Rica Dél-Amerika: Brazília Európa: Oroszország (házigazda), Belgium, Németország,...
Az oroszok szerint Észak-Korea napokon belül kilő egy Amerikát elérő rakétát Egy orosz parlamenti képviselő szerint, aki most járt Phenjanban, Észak-Korea arra készül, hogy kipróbáljon egy hosszú hatósugarú rakétát, ami már Amerika nyugati partját is képes elérni. Kérdés persz...

Egy lépéssel közelebb a történelmi adóreformhoz Amerika Felgyorsulhat az amerikai adóreform, miután a képviselőház elfogadta a jövő évi költségvetést. A remények szerint még idén jogerőre emelkedhet a történelmi adóreform, ami többek között a...
Tíz dolog, amit szigorúbban szabályoz Amerika, mint a fegyvertartást
A nap legfontosabb hírei – 2017. 10. 03. Amerika emészti a vegasi mészárlást, az MSZP a Botka utáni érát tervezi, Einstein jóslata Nobelt ért. Ez volt a kedd.
Egy sikeres merénylet motiválhatja az utánzókat Amerika történek legvéresebb fegyveres támadása volt a Las Vegas-i lövöldözés.
Épp amikor Amerika próbálja párbeszéddel rendezni az észak-koreai helyzetet, jön Trump, és elkezdi gúnyolni Kim Dzsongunt Úgy tűnik, az amerikai elnök nem az a hős, akire a világnak szüksége van, hanem akit megérdemel.
Trump segítséget ígért, ehelyett kinyír párezer brit munkahelyet A britek azt hangoztatják, hogy az EU-kilépés után Amerikával szövetkeznek gazdaságilag. Amerika viszont éppen elkezdte szívatni őket.