Földönkívülinek tűnő lények akadtak egy halász hálójába

Nem mindennapi állatokat fotóz Roman Fedortsov.

2017. október 6. 15:23

A cikk folytatása...Friss hírek
Étkezés-ellenőrzés A táplálkozástudományi szakemberek egy új alkalmazással pontosan követik, milyen tápanyagokból mennyit fogyasztanak az ISS űrhajósai.
Wifit használ otthon? Jobb lesz, ha most pár napig vigyáz vele A belga kutató Mathy Vanhoef komoly biztonsági hibát talált a wifi-hálózatokat védő WPA2 protokollban. A javítás már úton, de napokba telik, mire eljut minden eszközre.
Nem kis dolgot tettek az ELTE tudósai, ez kellett a csillagászat forradalmát ígérő felfedezéshez Mintegy 2,5 millió galaxist tartalmazó katalógussal járult hozzá Frei Zsolt Széchenyi-díjas asztrofizikus és kutatócsoportja az amerikai lézer interferométeres gravitációshullám-vizsgáló obszervatórium (LIGO) és olaszországi párja, a VIRGO által észlelt neutroncsillag-összeolvadás helyszínének azonosításához.
A pénisz formája segíthet a konkurens sperma eltávolításában Az elképzelés szerint ennek köszönheti jellegzetes alakját a makk, és az ösztönök is besegítenek.
Az online zaklatók ellen is bevethető a Tinder újítása Ha valaki felzaklató, sértő vagy udvariatlan üzenetet ír a világ legnépszerűbb társkereső alkalmazásán, akad néhány újdonság amivel hatásosan lehet válaszolni.
Megváltozik a Firefox logója: fel fogja ismerni, de eltűnik egy jellegzetes része képek A Firefox böngésző logója megváltozik, egy rég megszokott eleme eltűnik, így már nem pont olyan lesz, mint eddig.

Top hírek:
Brutális állatmészárlás Ausztráliában Kegyetlen módon gyilkoltak le majdnem száz wallabyt.
Emlékszik még Pintér hókáoszos SMS-ére? Hát, lehet ezt máshogy is csinálni Nagyjából 64 ezer lakos közül senki nem halt meg abban az amerikai megyében, ahol időben nyomtak rá a vészjelzés leadása gombra a hatóságok. Ezt a kiváló mutatót azzal együtt sikerült elérnie az észak-kaliforniai megyének, hogy a szomszédos területek mindegyikén szedett áldozatokat a pusztító erdőtűz.
40 ezer éves kínai ősember génjeit térképezték fel Nem a közvetlen őse a jelenlegi ázsiai embernek, mégis hasonló hozzá.
Meddig pörög a fidget spinner az űrben? videó A kérdésre pontos választ ugyan nem adott a NASA űrhajósa, de így is érdekes figyelni a kísérletezést Newton mozgástörvényeivel.
Ez a fiú 17 évesen 8 milliárdért adta el a saját vállalkozását, és most újra van egy jó ötlete Nagyon hasznos alkalmazásnak tűnik ama fiatal fejlesztő új ötlete, akinek korábban egy programjáért már 8 milliárd forintnak megfelelő összeget fizettek ki.
Itt a fokhagymából készült kávé Állapotos nők és a koffeinre érzékenyek is fogyaszthatják.