Újabb Fable epizódok játszhatók Xbox One-on

Jó hírrel szolgált a Microsoft a nap folyamán egy Twitter-bejegyzésben. Immár a teljes Fable sorozat játszható Xbox One-on is, a konzol visszafelé kompatibilitásának köszönhetően.

2017. október 6. 20:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Microsoft bízik az Xbox One idei felhozatalában Shannon Loftis, az Xbox Studios vezérigazgatója nem érzi úgy, hogy gyenge lenne a kínálat.
Halo Wars 2 - lesz cross-play PC és Xbox One között Ha minden a tervek szerint halad, akkor hamarosan együtt játszhatnak a konzolosok és a PC-sek.
Megkapta a legújabb szuperfrissítését az Xbox One A Microsoft konzolcsaládja tényleg hasznos újításokkal egészül ki. Egyértelműen látszik, hogy mindent megtesznek a sikeréért.
Xbox One - megérkezett a nagy őszi frissítés Megint átalakult a kezelőfelület, de új funkciók is érkeztek az Xbox One-tulajok számára.
Ezt hozza az Xbox One őszi frissítése Egy videó keretein belül leplezte le a Microsoft, hogy milyen újításokra kell számítani Xbox One-on nemsokára. Jövő héten érkezik ugyanis a nagy őszi frissítés, ami többek között egy új appot is tarta...
Még az év vége előtt játszhatunk majd klasszikus Xbox-játékokkal az Xbox One-on Phil Spencer magabiztosan nyilatkozott a visszafelé kompatibilitás megjelenésének kapcsán.

EA Access - Jön a Mass Effect: Andromeda és a Dead Space 3 Az EA előfizető számára még idén év végén elérhető lesz mindkét játék Xbox-on és PC-n is, ezek mellett pedig jön a The Sims 4, a Need for Speed Payback és a Star Wars Battlefront II trial verziója is.
Dead by Daylight - mi a helyzet a Switch és Xbox One X verziókkal? Mindhárom fő platformon játszható a Starbreeze Studios és a Behaviour Interactive aszimmetrikus horrorjátéka, a Dead by Daylight, de folyamatosan kapnak kérdéseket egy lehetséges Nintendo Switch válto...
Xbox One X - a Kinect-tulajdonosoknak még drágább a váltás A Microsoft már egy ideje látszólag lemondott a Kinectről, ezzel viszont az eszköz korábbi vásárlóinak is keresztbe tesz a hamarosan megjelenő Xbox One X megjelenésekor.
Dead Rising 4 - Akár Capcom hősök is lehetünk a játékban Az új frissítés nem csak az Xbox One és a PC tulajok számára lesz elérhető, hanem PlayStation 4-en is kipróbálhatjuk.
Ilyen Mozdulj Gamer programok várnak az Xbox One PlayIT Show-n A Chio Mozdulj Gamer mozgalom ismét elhozza a legizgalmasabb sportprogramokat, hogy ne csak a kockulásról szóljon a hétvége.
Friss kedvcsinálók az Assassin's Creed: Originshez Bő három hét múlva megérkezik az Assassin's Creed: Origins, így a Ubisoft is bátrabban szórja a friss látnivalókat. Három előzetes és némi gameplay jutott mára, illetve a játékkal együtt érkező Xbox O...