Négypárti koalíciós megállapodás Hollandiában

Hosszú hónapok után sikerült megállapodásra jutniuk Hollandiában a koalícióalakításról tárgyaló pártoknak, és a jövő hét elején várhatóan hivatalosan is el fogják fogadni az egyezséget a jobboldali-liberális kormány létrehozásáról - jelentette be Mark Rutte kormányfő pénteken Hágában

2017. október 6. 20:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Magyar ezüst a rövidpályás gyorskorcsolya világkupán Liu Shaolin Sándor szerzett érmet Hollandiában.
Negyvenéves rekordot sikerül Hollandiának alulmúlnia: még mindig nincs kormány Immár 208 (!) napja annak, hogy Hollandiában véget értek a választások, ám holland kormánynak még mindig se híre, se hamva.
Úgy tűnik, végre feláll az új holland kormány Hosszú hónapok után mostanra csaknem teljes megállapodásra jutottak Hollandiában a koalícióalakításról tárgyaló pártok, és várhatóan hamarosan megszületik a végérvényes megállapodás egy jobboldali-lib...
Szijjártó Péter: Magyarország helyreállítja nagyköveti jelenlétét Hollandiában A miniszterelnökök észtországi megbeszélésének megfelelően Magyarország helyreállítja nagyköveti szintű jelenlétét Hollandiában közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken az MTI...
Kísértetiesen egyformán szavaznak az emberek Nyugaton A szélsőjobb idén Franciaországban, Hollandiában és Németországban is pontosan 13%-ot kapott. A szocdemek pedig 70 éves mélypontra jutottak. Sőt: Merkel és Macron pártja is tökegyformán szerepelt.
Magyar világbajnoki címmel indul a hétvége Nem volt jobb a mieink hajójánál Hollandiában.

Hatéves mélypontra esett a hollandiai munkanélküliség Több mint hatéves mélypontra esett augusztusban Hollandiában a munkanélküliségi ráta - derül ki a holland statisztikai hivatal csütörtökön közzétett adataiból.
Tizenegyezer Srí Lanka-i gyereket adtak el európai családoknak A legtöbb csecsemőt Hollandiában értékesítették.
Újabb fesztiválfődíjat nyert Török Ferenc filmje Ezúttal Hollandiában, egy film és irodalom kapcsolatáról szóló fesztiválon, amelyen 120 film versenyzett.
Török Ferenc filmje fődíjat nyert Hollandiában Számos eddigi elismerés mellé egy újabbat gyűjtött be az 1945 című alkotás.
Elhunyt a legidősebb magyar fotóművész Életének 104. évében hunyt el a Hollandiában élő legidősebb magyar fotóművész
Elhunyt Ata Kandó Életének 104.évében hunyt el a Hollandiában élő legidősebb magyar fotóművész.