Hétvégén láthatjuk a mostani hurrikánokról szóló Discovery-dokut

A Discovery ismét erős dokumentumfilmmel rukkol elő.

2017. október 6. 20:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Törióra az Assassin's Creed: Originsben Jövőre ingyenes frissítés érkezik az Assassin's Creed: Originshez, amely egy új játékmóddal bővíti ki a játékot. Ahogy a neve is sejteti, a Discovery Tourban a kirándulás és a tanulás kapja a főszerep...
Assassin's Creed: Origins - olyan mód is lesz, amiben nem lehet harcolni A Discovery Tour lényege a felfedezés és a tanulás: szabadon, turistaként járhatjuk be Egyiptomot, megismerhetjük az egyes helyszínek történelmét, és nem kell attól félnünk, hogy valaki lecsap minket.
A Land Rover újabb házi rekordja: 120 tonnát húzott a Discovery A Land Rover legújabb kísérletében ismét nagyon sok tonnát húzattak el egyik legújabb autójukkal. A Discovery most egy ausztrál közúti szerelvényt vontatott.2 hozzászólás - megtekintés

Star Trek: Discovery - biztatóak az első vélemények Pár napot még várnunk kell a legújabb Star Trek sorozat premierjéig, egyes szerencsések azonban látták már a Discovery nyitányát.
A Spotifytól, a Google-től és az American Expresstől igazol nagyágyút a Discovery Digitális téren erősít az Eurosport és a Discovery Channel tulajdonosa, méghozzá nem is akármilyen nagyágyúkkal.
Nevet vált az egyik Discovery-tévécsatorna Az ID Xtra nevű tévécsatorna hamarosan Investigation Discovery néven lesz elérhető a magyar műsorterjesztő cégek kínálatában, egyúttal néhány új műsorral erősítik meg az átmárkázást.