Megjelent a The Evil Within 2 gépigénye

Felkerült a netre a The Evil Within 2 hivatalos gépigénye.

2017. október 6. 20:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
The Evil Within 2 - íme az első 11 perc Október 13-án, azaz most pénteken érkezik a The Evil Within 2, így már nem sok választ el a tömény rettegéstől. A következő gameplay trailer a játék első tizenegy percén vezet végig, így aki a vásárlá...
The Evil Within 2 - Megérkezett a gépigény Alig egy hét van már csak hátra a premierig, így a készítők bejelentették a futtatáshoz szükséges hardvereket.
The Evil Within 2 - bemutatkozik Theodore atya A saját szemében istennek számító Theodore atya is saját trailert kapott.
The Evil Within 2 - Theodore atya is beköszön Akár még fel is lélegezhetnénk, ha egy olyan sötét erőkkel átitatott városban felbukkanna egy pap, mint amilyen a The Evil Within 2 helyszíne, viszont ahogyan azt már megszokhattuk, itt semmi és senki...
Fél órányi The Evil Within 2 Fél órányi jelenettel jelentkezett a The Evil Within 2.

Félórányi videót kaptunk a The Evil Within 2-ből Jövő hónapban érkezik a horrorjáték, amelyben ismét számos szörnyűséggel kell majd szembenéznie hősünknek.
The Evil Within 2 - Harc az idővel A jövő hónapban érkező játékban nem csak a szörnyekkel gyűlik meg a bajunk hanem az idővel is versenyeznünk kell bizonyos helyzetekben.
Alkalmi társat kap hősünk a The Evil Within 2-ben Alkalmanként egy társ oldalán kalandozhatunk a The Evil Within 2 világában.
The Evil Within 2 - így teljesít a PC-s verzió Megjelent a The Evil Within 2, a szakemberek pedig természetesen már rá is ugrottak a PC-s verzióra.
The Evil Within 2 - feloldható easter egg lett az első részt utált részletéből Az első rész nagyon moziszerű próbált lenni, ami a rajongóknak nem tetszett, így a The Evil Within 2-ben is már csak poénként került vissza a filmesek által használt képarány.
The Evil Within 2 - Megérkeztek az első tesztek A friss értékelések alapján talán elmondható, hogy akiknek az első rész tetszett, azoknak a folytatás is élvezetes lesz.