A víziló nem barát - Assassin's Creed: Origins gameplay 2. rész

Folytatjuk a kalandozást a virtuális egyiptomban, ahol nemcsak a katonasággal, hanem a vadvilággal is összeakasztjuk a bajszunkat.

2017. október 6. 20:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ígéretes modern kori szállal operál az AC: Origins Néhány szerencsés ember már idő előtt kézhez kapta az Assassin's Creed: Originst, és az egyikük a tiltás ellenére streamelte a játékot. A közvetítésből kiszivárgott néhány spoileres screenshot az anya...
Már Assassin's Creed melegítőben is elmehetsz edzeni A Ubisoft egyre több gyűjthető cuccot is árul a játékaihoz kapcsolódóan, a legújabb kollekció viszont egyáltalán nem arra való, hogy kitedd a polcodra.
A nép fellázad a zsarnokok ellen Október 27-én jelenik meg az idén tíz éves Assassins Creed-széria legújabb része, az Origins, ami a korábbi epizódokkal ellentétben nem előre halad
Ingyen játékokkal adná el a régi Core i7-eseket az Intel A hamarosan megjelenő Assassin's Creed is járhat a processzorok mellé.
Assassin's Creed Origins - ezért lesznek nehézségi szintek A játék rendezője, Ashraf Ismail elmondta, hogy nem szeretnének kihagyni senkit az egyiptomi kalandból.
Stallone egy nagyszerű film folytatását rendezheti meg Sylvester Stallone lett a Creed 2 rendezője.

Assassin's Creed: Origins - múmiákkal jön a Season Pass A Ubisoft leleplezte az Assassin's Creed: Origins szezonbérletét, amely két nagyobb DLC-t és két kisebb bővítményt is tartalmaz, de nem csak fizetős tartalmakkal készülnek.
Assassin's Creed: Origins - lesz loot box, de nem kell megijedni Már szinte nem is játék az, amiben nincs loot box, úgyhogy a Ubisoft is követi a trendet.
Assassin's Creed Origins - a sorozatban először választhatunk nehézségi szintet Korábban egyik AC játékban sem voltak különböző fokozatok, az Assassin's Creed Origins viszont megadja a lehetőséget, hogy kisebb vagy nagyobb kihívásokkal tűzdeljük tele Bayek útját.
Megérte várni rá? - Assassin's Creed: Origins 1. rész Kiutaztunk Londonba, ahol négy órán keresztül nyúztuk a hamarosan megjelenő Assassin's Creed: Originst. Nemcsak mesélünk róla, de meg is mutatjuk, milyen volt.
Assassin's Creed: Origins - ahol a homok az úr Egy újabb látványos trailerben tekinthetjük meg az Assassin's Creed: Origins világát.
Assassin's Creed: Origins, Wolfenstein II: The New Colossus - 2017. októberi játékmegjelenések Keményen nyit, még keményebben zárul, és a közepén is egész durva lesz 2017 októbere. Vajon a Wolfenstein II, az Assassin's Creed: Origins és a Super Mario Odyssey harcában ki marad alul?