Éppen tart a világ talán legmenőbb LAN-partija

Négy napig tart az a zseniális Europa Universalis IV LAN-parti, ahol a résztvevők egy középkori kastélyban élhetik át egy civilizáció vezetésének élményét.

2017. október 6. 20:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Egyszerűen függetleníthetők a Telekom szolgáltatófüggő mobiljai Néhány egyszerű mozdulattal, várakozás és sorban állás nélkül kérhetik október 20-tól a Magyar Telekom ügyfelei a hálózati zárral ellátott mobilkészülékük hálózatfüggetlenítését, amennyiben letelt a határozott idejű szerződési időszak, azaz a készüléket jellemzően két évnél régebben vásárolták.
Az Archos hozza el Európába a Nubia Z17S-t A ZTE ma bemutatott csúcsmodellje Európában Archos Diamond Omega néven kerül forgalom. Ráadásul kedvezőbb nyitóáron, mint otthon.
Battlefront II - az EA reagált a kritikákra A Star Wars: Battlefront II publikus bétatesztje után világossá vált, az Electronic Arts a pay-to-win modell bevezetésével igyekszik pótolni a kiesett szezonbérletből befolyt összegeket. A rajongók felháborodtak, a kiadó pedig reagált.
Overwatch - tovább piszkálják Mercyt, itt vannak a legutóbbi PTR változtatások A Blizzard tovább kísérletezik mindenki kedvenc gyógyítójával, aki egyébként tényleg mindenki kedvence.
Középkategóriás modelleket árazott le a Vodafone Huawei, LG és Sony mobilokat ad olcsóbban a piros szolgáltató, egyébként pedig érkezett egy feature phone is.
Dragon Ball FighterZ - Bemutatkozik Majin Buu és Gohan A Bandai Namco verekedős játékához két újabb előzetest kaptunk, ezeken régi ismerősök bukkannak fel.

Top hírek:
Nyerj páros belépőt az Anyám! premier előtti vetítésére! Jennifer Lawrence karrierjének talán legkomolyabb alakítását láthatjuk az Anyám! c. film során, öt szerencsés olvasó (és partnerük) pedig premier előtt átélheti az év egyik legintenzívebb filmélményét!
Tölthető Androidra és iOS-re a Microsoft Edge előzetese Közvetlenül a Play Áruházból szerezhető be az új böngésző.
Friday the 13th: The Game - dupla XP-vel ünnepeljük a péntek 13-át Vannak játékok, ahol halloweent vagy karácsonyt ünnepelhetünk, és van a Friday the 13th, ahol a szerencsétlenség egyetemes világnapjáról illik megemlékezni.
A hétvégén kipróbálható a Day of Infamy Ha a Call of Duty: WWII multija túl árkádos neked, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Day of Infamyt, amit október 16-ig bárki ingyenesen nyúzhat a Steamen. Az Insurgency készítői rakták össze, így realisztikus élmény vár ránk.
8 GB memória kerülhet a Razer mobiljába Abszolút csúcsmodellnek ígérkezik a vélhetően játékosokat célzó készülék.
Mozgásban a Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds Mozgásban is megmutatta magát a Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds.