Újra nyomoznak a besúgó után

Újranyitják egy nagyjából 73 évvel ezelőtti nyomozás aktáját. Anna Frank német származású zsidó írónő családjával Amszterdamban bujkált a náci tisztek elől, mielőtt elfogták volna. Egy nyugdíjas amerikai nyomozó azonban fel akarja tárni, hogy 1944-ben ki jelentette fel Anna Frankot és családját. ...

2017. október 6. 20:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Robben két góllal búcsúzott A holland labdarúgó-válogatott 2-0-ra legyőzte a svédeket Amszterdamban, de a vb-n nem lesz ott.

Friss hírek
Csillagharcos ikrek lepték el a Ninja Warrior akadálypályáját Szappanos Zoli és Szappanos Norbi együtt készültek fel a megmérettetésre. Még egy otthoni akadálypályát is felállítottak. Nem titkolt céljuk, hogy mindenkit ˝lemossanak a pályáról˝. Vajon sikerrel járnak?
Jön a tanga farmert, ezt viseljük jövő nyáron - Fotók Ilyen ruhadarabot még életedben nem láttál.
Szökni akart a cserbenhagyó gázoló Szervizbe vitte a gázolás után az autóját a 36 éves férfit, aki elgázolt egy gyalogost Encs közelében, majd elhajtott, azért, hogy eltüntessék a kocsiról a nyomokat. Ezután pedig külföldre akart menekülni. A cserbenhagyó gázolót azonban az otthonában elfogták a rendőrök, az autóját pedig lefoglalták a szervizben.
Tűzijátéknak hitték a kocsitüzet Hiába zuhogott az eső, óriási lángokkal égett hét autó egy pomázi telephelyen. A szomszédban élők robbanásokat hallottak, amikor kigyulladtak a kocsik. Azt nem tudni, mi gyulladt ki először, az is lehet, hogy az autókra csak átterjedt a tűz. Akár 50 millió is lehet a kár, és elképzelhető, hogy gyújtogattak a .
Patakba zuhant a traktorral, meghalt Munka közben zuhant patakba egy traktoros Nógrád megyében. Olyan súlyosan megsérült, hogy már nem tudták megmenteni az életét. A férfi a szabadnapon a szakadó esőben is dolgozott, hogy időben végezzen a munkáival. Úgy tudjuk, azért vállalt plusz munkát, hogy anyagilag segíteni tudja a fiát. Azt egyelőre nem értik pontosan, miért nem tudott kimenekülni a patakba csúszott .
Tragédia: kisfiúra omlott a födém Jó estét kívánunk! Esélye sem volt annak a 12 éves kisfiúnak, akire egy másfél tonnás vasbeton födém zuhant egy tokodaltárói szivattyúházban. A romos épületet már rég nem használták, ott akartak játszani, kunyhót építeni a gyerekek. A kisfiú három barátja végignézte társuk halálát, aki még annyit tudott mondani: "segíts".

Lesújtó: szörnyű hírek érkeztek Sergio Agüeróról A Manchester City klasszisa Amszterdamban szenvedett balesetet - most lábadozik, de...
Oszlopba rohant az Agüerót szállító taxi, két hónapot kihagyhat a Manchester City csatára Amszterdamban balesetezett, ahová egy koncertre ugrott át. Szerencséje volt, hogy be volt kötve.

Top hírek:
"Akkora bunda volt" - Kiakadtak a nézők a Sztárban sztár után Ez történt a héten a népszerű show-műsorban.
Így néz ki a világ legdrágább táskája, ami 9 ezer óra alatt készült el Több mint 1 milliárd forintot ér.
Benny Hillt szexuális zaklatással vádolja egy punk énekesnő Sorba dőlnek ki a csontvázak a szórakoztatóipar sötét szekrényéből. Most a hetvenes-nyolcvanas évek legendás komikusát, magyar otthonok millióinak is egykori állandó szereplőjét, Benny Hillt vádolja szexuális zaklatással egy angol énekesnő a Mirror szerint.  Hazel O'Connor, a későbbi punkénekesnő és színész, 21 évesen, 1976-ban ment el egy meghallgatásra, amin a Benny Hill Show-ba kerestek lányokat.
Tizennyolc milliót keres a lábaival ez a nő fotók Az Instagramjára feltöltött képeivel vette le a lábukról a férfiakat.
Mándy Iván rajongott ezért a magyar színésznőért - A forgatáson ismerkedtek meg Mándy Ivánt és Bodnár Erikát szoros szálak fűzték egymáshoz.
Ennél a 8 fotónál semmi sem mutatja be jobban a kutyák emberi vonásait Hihetetlen fotók mutatják meg, milyen sokrétű az ember legjobb barátjának személyisége.