Szeles és hűvös az idő

időjárás-jelentés, 2017. október 6., ...

2017. október 6. 21:05

A cikk folytatása...Friss hírek
A hospice nem egyenlő a halállal: reményt, megnyugvást jelent a betegeknek A közhiedelemmel ellentétben a hospice nem lemondás a páciensről, hanem a legtöbb, amit megtehetnek érte.
Végre elnézést kért otromba poénjáért a Trónok harca sztárja Jason Momoa még évekkel ezelőtt a Comic-Con nevű eseményen nagyon ostobán nyilatkozott, a Khal Drogót alakító színész még 2011-ben jelentette ki, hogy azért szereti a szerepet, mert olyasmi élményt nyújt, amit az életben nem élhet át. Nagyon szeretem a szerepem, mert egy csomó olyan dolgot tehetek, amelyet egyébként nem: kitéphetem valaki szájából a nyelvét, vagy gyönyörű nőket erőszakolhatok meg - mondta akkor a színész, akit azóta folyamatos támadások érnek meggondolatlan megnyilvánulása miatt, holott ő azóta már kijelentette, hogy csak viccelt.
Ha ez a 8 állítás igaz rád, akkor nagy eséllyel pszichopata vagy Mutatjuk a jellemző jegyeket.
Palvin Barbarának aztán tényleg nem kell sok egy tökéletes reggelhez De tényleg, elég ha a Spongyabob kockanadrág megy a tévében.
Elárulta a Viszkis, hová ásta a pénzt A Viszkis, azaz Ambrus Attila egy üveg whisky társaságában beszélgetett egyik legjobb barátjával, Zsoltival barátságról, múltról, emberi értékekről. Végig tréfálkozták az egészet, miközben valóban sok mindent elárultak magukról. Azt ígérik, jövőhéten főzni fognak. A címben ígérteket pedig szinte a videó legeslegelején elárulják.
Hoppá! Schobert Norbikának is kiharcolt egy ajándékot Ördög Nóra? Adás előtt: Ördög Nóri már-már hagyományosan elintézi a szülőknél, hogy a Vigyázat, gyerekkel vagyok! lurkói megkapják, amire titokban vágynak, így lett Schobert Lara egy ló, Zalán pedig egy mini hűtő boldog tulajdonosa. A kis Norbi most először szerepel a műsorban, ezért ő még nem kapott ajándékot.

Top hírek:
A sors útjai - 76. rész Amelia próbál segíteni a lányán de Fernanda nem tud megbocsájtani az édesanyjának. Pedro váratlan segítséget szerez, egy ügyvédet, Felipet. A tárgyaláson elszabadulnak az indulatok.
Hét év után gyűrte le a rák a magyar pornósztárt - nevetve, táncolva ment el Derzsi Anita Még a barátai sem tudták, hogy éveken át küzdött súlyos betegséggel a 39 éves Derzsi Anita, akinek a szervezete most feladta a harcot. A csinos színésznőt, műsorvezetőt és filmest rengetegen gyászolják.
Tóth Vera smink nélkül - Így néz ki az arca, ha nincs rajta sok festék Tóth Vera és négy énekesnőnk, aki vállalja természetes arcát is.
Szétszedik a Google-t egy apró baki miatt az internetezők: végre választ kaptak A szemfüles felhasználóknak minden hiba feltűnik, de biztos, hogy véletlenről van szó?
Kürtőskalács, tudomány és színház is várja a családokat hétvégén - Mutatjuk a legjobb programokat! Ha nehezen neki egy a fizika, most játszva tanulhat a gyerek. Ha a színház iránt érdeklődik, most a színfalak mögé is bekukkanthat.
Ismét szakított a magyar színészpár - Mégsem sikerült megoldaniuk a problémáikat Seprényi László és kolléganője a szakítás mellett döntöttek.