Százmilliókhoz juthat az ENEFI

Megállapodott az ENEFI az EnerInnel a közvilágításiprojektek visszaadásáról, ennek eredményeképp 215 millió forintot kaphat a társaság - derül ki az ENEFI közleményéből. Az ENEFI már korábban is...

2017. október 6. 21:47

A cikk folytatása...Friss hírek
Honvédelem érdekében tevékenykedő katonai hagyományőrző szervezetek pályázati támogatása 2017 / HM TKKF HAGY-2017 A pályázat célja a honvédelem ügyét egy adott történelmi korszak magyar katonáinak hiteles megjelenítése által népszerűsítő katonai hagyományőrző tevékenység támogatása.
A legdrágább étel a világon A világ legszegényebb országaiban egy tál étel ára akár többszáz amerikai dollárnak megfelelő összeget is elérhet - derült ki a Mastercard és a World Food Programme legújabb kutatásából. A vizsgálat szerint a fejlődő országokban az embereknek szembe kell nézniük azzal, hogy az alapvető élelmiszerek ára elérheti egy napi keresetüket is, és ez fokozottan igaz a polgárháborús övezetekre vagy gazdasági válságban szenvedő országokra.
Emissziós botrányok: az autók új minősítési rendszerének legfőbb nyertesei az autótulajdonosok és a flottát működtető cégek A közelmúlt emissziós botrányait követően új lendületet kapott az autók széndioxid-kibocsátásának és fogyasztásának laboratóriumi vizsgálatára használt NEDC minősítési rendszer fejlesztése. Az új, WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedures) nevű tesztrendszer szeptembertől vált az új modellek vizsgálatának globális sztenderdjévé, de a gyártók 2019-től minden forgalmazott modelljüket kötelesek lesznek alávetni az újonnan bevezetett tesztrendszernek.
Újabb nagy múltú angol focicsapat cserélhet gazdát Mike Ashley, a Newcastle United tulajdonosa hétfőn bejelentette, hogy eladó a labdarúgóklub.
Turisztikai csúcstalálkozót tartottak a Müpában Több mint 1000 résztvevő volt a Turizmus Summit 2017 konferencián.
A magyar vállalatok már a rajtnál lemaradhatnak A digitális gazdaság jelenében másodpercenként keletkező, szinte felfoghatatlan méretű adathalmaz megfelelő feldolgozása és strukturált analízise egy cég közép- és hosszú távú életben maradásáról dönthet. Aki lemarad, kimarad, a digitális darwinizmus korában a Big Data lehet a vállalati digitális transzformáció sikerességének, a versenyelőny megtartásának és növelésének egyik kulcsa.

Top hírek:
Dübörög a kedvezményes kkv-finanszírozás - Kedden Győrben indul országos rendezvénysorozatunk Milyen fejlesztési célokra használhatják a vállalkozások az MFB Pontokon elérhető EU-s visszatérítendő pénzügyi eszközöket? Hogyan néz ki az igénylés folyamata és kiktől várhatnak szakértői...
Kitálalt az RTL sztárja: erre költi majd 20 milliós nyereményét Te mit kezdenél ennyi pénzzel?...
Orbán százezer új munkahelyet álmodott a turizmusba 2030-ig A magyar kormány egy több száz milliárd forintos, átfogó turizmusfejlesztési stratégia keretében a jelenlegi 360 ezerről 450 ezerre szeretné bővíteni az ágazatban dolgozók számát, emellett pedig a...
A zálogházak jó része tesz a törvényre Visszaeshet a bevételük a pénzmosás elleni szabályaink miatt, ezért nem tartják be őket.
Építőanyag-hiány lassítja a lakásépítést Szakemberhiány is sújtja az ágazatot.
Hogyan gondoskodhat a nyugdíjáról? Egyre tudatosabban készülnek a dolgozó emberek a nyugdíjas éveikre....