Indiai módszerrel szorongatja az Amazon a nagy csomagküldőket

Sokkal átláthatóbbá és gyorsabbá akarják tenni a kiszállítást.

2017. október 6. 15:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Francia szuper­marketeket venne az Amazon A kereskedelmi óriáscég több áruházláncot is megkeresett a lehetséges együttműködéssel kapcsolatban.
Adófizetésre kötelezik az Amazont is Luxemburg és az Amazon adóegyezsége is tiltott állami segítségnyújtásnak minősült az EU szerint, így a céget a be nem fizetett adó megfizetésére kötelezi. A tét negyedmilliárd euró.
Óriási bírságot kapott az Amazon az EU-tól Tiltott állami támogatás volt az évekig tartó luxemburgi adóoptimalizálás.
Ezzel a fegyverrel vág vissza az Amazon az Apple-nek Az új Fire TV "stick" 4K HDR és Dolby Atmos támogatással kecsegtet.
HWSWeekly: Megindult az Amazon Echós szekere Egy egész adás az új Echókról és a virtuális asszisztensek piacáról.
Új Echók seregét állította hadrendbe az Amazon A kijelzős és csak hangszóróval szerelt modellek is frissültek, és a cég az árakat is visszanyeste.

A Facebook és az Amazon is harcba szállhat az angol bajnokság közvetítési jogaiért Hamarosan indulnak a tárgyalások a 2019 és 2022 közötti évekért.
Okos­szemüvegen dolgozik az Amazon Kamerája vagy kijelzője nem lesz, viszont az Alexa digitális asszisztenssel szavakkal beszélhetünk általa.
Bombatartozékokat ajánlott vásárlóinak az Amazon Bombakészítéshez használható alapanyagokat ajánlott az oldal.
Elképesztő, az Amazon segít bombát készíteni Az oldal keresőjének algoritmusa automatikusan feldobja a lehetséges összetevőket.
Alakul egy összefogás az EU-ban, hogy jövedelemadót vessenek ki a Facebookra, miközben Amerikában mindkét párt beszabályozná A Google és az Amazon ellen is fellépnének.
A South Park irtó viccesen szívatta meg azokat a nézőit, akik az Amazon hangvezérelt otthoni asszisztensét használják Eric Cartman hangosan megmondta Alexának, hogy adjon hozzá egy herezacskót a bevásárlólistához és állítsa be az ébresztőt hajnalra.